Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on kesäkuu, 2014.

Terveisiä mökiltä

Kuva
Eiliseltä illalta. Uni maittaa mökillä saunan jälkeen, isänsä vanhassa kerrossängyssä, herra Hakkarainen ja barba kainalossa Aamua rannassa Maisemaa saunanlauteilta Saunan lämmitysapuri :) Saunan lämmitys puuhia  Huomenna onkin sitten minulla taas paluu arkeen ja työt jatkuvat. Perheen iskä jää pesueen kanssa lomailemaan vuorostaan. Minä jatkan sitten muutamien viikkojen kuluttua lomailua muun sakin kanssa :) Vielä möksällä poikettiin ennen arjen alkua..

Aarrekid Rooster ja kamomillaheppaa aamun ompeluissa

Kuva
Aamusta päräytin tytölle vielä muutaman tunikamekkosen, kun niin kovasti tuosta mallista tykkää... Kankaat siis Aarrekid Rooster ja Kamomillaheppa. Poksuli ompeli herra kanasen, joka ristittiin nuhanenäksi hieman punertavan nokkansa vuoksi. Kepuli teki myöskin kakadun Miisukan kakadulle kaveriksi :)

Kuvia vielä eiliseltä Särkästä

Kuva
Tämmöstä siis eilen. Perheen isoveli ei tuonne ole halunnut enää muutamaan vuoteen, mutta likat sain lähtemään. Kolme nuorinta ihan innolla ja vanhin sitten tuli seuraksi.. Kai se vähän niin on, että siellä, kun muutaman vuoden on rampannut kausikorttien kanssa, tulee se kyllästyminen vastaan. Mutta eilen nyt oli ihan mukavaa kuitenkin. Kotoota käveltiin ensin sinne tuo viitisen kilometriä ja sitten päivä siellä, ei tarvinnut juoksemaan lähteä enää illalla. Jalat huusivat tuskasta ja kunnon jalkahoito kylpyineen teki kyllä hyvää. Samoin isännän antama niska-hartia hieronta :) Poskipäät paloivat miltei koko sakilla, aurinkorasvasta huolimatta. Ei se siellä Särkänniemessä niin lämpimältä tuntunut, mutta aurinko helotti kuitenkin koko päivän...

Nallefroteeta, kuin äitiyspakkauksen makuupussi menneeltä ajalta

Kuva
 Ompelin tästä nallefroteesta, eräästä singoellasta piirtämilläni kaavoilla tunika-mekkosen likalle. Kangas on aivan valloittavaa, muistaakseni samasta kankaasta on ollut oma äitiyspakkauksen makuupussini siinä seitkyt luvun lopulla :)

Kakadua toivottiin ;)

Kuva
...joten semmoinen ommeltiin :) Lisäksi Miisukalle muffinipökät ja Eiffel-housut pellavasta. Muffinihousut jalassa

Miisukan juhannusjuhliin mekkonen

Kuva
Juhannuksen toivotuksetkin tässä hötäkässä unohtuivat, mutta pikkuisen ompelemaan olen ehtinyt kuitenkin :) Viikko lomataukoa edessä ja sitten vielä muutama viikko töitä ja vielä kolmisen viikkoa lomaa sitten lopuksi. Juhannus meni ensimmäistä kertaa kahteenkymmeneen vuoteen kotona. Oli niin kurjaa keliä ja kylmää, sekä seuraavana päivänä rippijuhlat jonkin matkan päässä, joten totesimme, että on helpompi jäädä tämän sakin kanssa kotiin, kuin lähteä möksälle. Mukavastihan se tässäkin meni, grillaten, pihakoivusta vihta tehtiin ja saunottiin.. Ei valittamista. Oli tilaa ympärillä ja lämmintä ja tietty jalkapalloa ;) Joku kurja varas oli täällä meidän seudulla liikkunut ja tässä lähistön taloissa käynyt varkaissa. tarkkaan oli ilmeisesti osannut ne talot katsoa, joissa isäntäväki oli juhannusta muualla juhlimassa ja naapurit vähän kauempana :( Voiko inhottavampaa olla, kuin mennä toisten kotiin varkaisiin. Mutta tässä nyt vielä muutama kuva vielä alle juhannuksesta ja vähän muustaki

Huominen vielä...

Kuva
..ja sitten oisi reilu viikon loma. Huoh, stressitaso todella korkealla, aivan naatti on tämä äiti. Sairasteluakin tässä muutama päivä ollut. Jaksaa, jaksaa... Ompeluhommiakin tekisi kovasti mieleni viritellä vaan ei oikein tahdo sitäkään nyt jaksaa. Viikon lomalla ja sen jälkeen kolme töitä ja jälleen kolme lomaa.... Näillä mennään, toivotaan, että jaksaa sitten vuoden taas eteenpäin... Siskokset trampalla joskus keväämmällä :) Kas, kun ei aidan yli naapuriin hypänneet ;)

Lapsoset lomailee, aikuiset eivät ihan vielä....

Kuva
mutta tokihan ihanasta auringosta pitää jokaisen nauttia :) Muutama kuva vilpoisemman viimeviikon varrelta. Tänään puuhommia useampi tunti, vähän lihaskuntoa ja paljon juoksua. Grillausta ja saunaa, kaksi lapsista lähetetty mökkeileen, yksi hoitaa rippikouluansa muutaman viikon. Yökylävieraitakin ollut ja huomenna sitten fillaroimaan taas kohti työpaikkaa... Ihanat neljä vapaata takana. Taas jaksaa ja on energiaa uuteen työviikkoon. Miisukalle tilailin kuvan "lätsän" Selialta. Ihanan retrohtava ja niin suloinen... Kankaitakin olisi tuossa, kunhan ompelemaan ehtisi. Sitä 78 -vuoden äitiyspakkauksen makuupussin nallekuosista froteeta tilailin ruskeana ja sitten tuollaista hepparetroa... Kuvia tuonnempana niistä, kunhan ehdin kuvata. Niin ja Sinooperista parit Tilda-kankaat ostelin Miisukan mekkoa varten.