Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Miisukan juhannusjuhliin mekkonen

Juhannuksen toivotuksetkin tässä hötäkässä unohtuivat, mutta pikkuisen ompelemaan olen ehtinyt kuitenkin :)
Viikko lomataukoa edessä ja sitten vielä muutama viikko töitä ja vielä kolmisen viikkoa lomaa sitten lopuksi.
Juhannus meni ensimmäistä kertaa kahteenkymmeneen vuoteen kotona. Oli niin kurjaa keliä ja kylmää, sekä seuraavana päivänä rippijuhlat jonkin matkan päässä, joten totesimme, että on helpompi jäädä tämän sakin kanssa kotiin, kuin lähteä möksälle.
Mukavastihan se tässäkin meni, grillaten, pihakoivusta vihta tehtiin ja saunottiin.. Ei valittamista. Oli tilaa ympärillä ja lämmintä ja tietty jalkapalloa ;)
Joku kurja varas oli täällä meidän seudulla liikkunut ja tässä lähistön taloissa käynyt varkaissa. tarkkaan oli ilmeisesti osannut ne talot katsoa, joissa isäntäväki oli juhannusta muualla juhlimassa ja naapurit vähän kauempana :( Voiko inhottavampaa olla, kuin mennä toisten kotiin varkaisiin.
Mutta tässä nyt vielä muutama kuva vielä alle juhannuksesta ja vähän muustakin:

Kuva
Tältä näytti eilen matkalla rippijuhliin


Kuva: Tällä"puiskutetaan" saunassa, eli vihdotaan.. Ihan komian ja taatusti tuoreen vihdan tuosta pihakoivusta sai tehtyä 󾍇
Se juhannusvihta :)

KuvaKuva: Mekko valmiina ja neidillä ollut jo juhlissakin
Se mekkonen, joku Ottobren vanha lehti, jossa tämä kaava oli. Oiskohan joku vuoden 2006 kesä tms. Muokkailin hieman kaavaa, kankaat Eurokankaan kesäpuuvilloja ja Tildan kankaita, muffineita, Eiffeliä jne....

Ei kommentteja: