Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Pompin toppaa, tarramonsteria ja Tiinaa

Umpi väsyneenä pikainen postaus. Jos on kirjoitusvirheitä, antakee anteeksi ;) Olen muutamana viime yönä nukkunut niin vähän, että pahaa tekee. Työhön paluu ei ole ollut helppoa, eikä etenkään yli pitkien iltavuorojen vuoksi.
Mutta tosiaan tässä muutama hankittu ihanuus. Keskikesähän nyt on, mutta likkaselle Pomp de luxin toppahaalarin pienen pienillä tähdillä löysin ja niin ihanan tummanruskean. Onhan tuo hurjan iso, koska ajattelemattomuuttani ostin koon 110-116cm!!??? Nyt täytyy toivoa, että Mini ottaa jonkun extra kasvupyrähdyksen sitten ennen talvea. Viime talvena oli tuo 104cm ja ajattelin jotenkin, että tokihan se seuraava koko vähintään olla pitää... No on tuo kyllä tosi iso...Tämän lisäksi sain, kuin sainkin aikaiseksi hommattua noita Tarramonstereiden iki-ihania nimikointi tarroja. Voiko ihanampaa ja helpompaa tapaa olla nimikoida vaatteet? Ja nämä kestää pesut ja muutkin sellaiset. Voi laittaa, vaikka kenkiin. Lisäksi voit sitten poistaa, jos aiot vaikka myydä vaatteen pois, kun jää pieneksi. Meille tuli pastellin sävyt ja kuvaksi leppäkerttu, Minin suosikki.
Tarroja on eri muotoisia, itse tykkään noista pyöreistä eniten.

Ja kaiken huipuksi tässä joku aika sitten joku ihana ihminen mainosti blogissaan Tiina-kirjoista tuttua Tiina sarjaa DVD:nä ja täytyihän se tilata. Tänään tuo ihanainen muistojen kultainen klassikko saapui perille ja nyt sitä tuossa säästellään viikonlopun nautintoa varten.
Itse niin paljon aikaa ks. kirjojen kanssa lapsena ja nuorena vietin, että pakkohan tuo oli saada :)


2 kommenttia:

kälynen kirjoitti...

Ihanan nostalgista! Hyvä löytö! Tiinat oli mun ja äidin lemppareita viisikon (ja niiden ihanan ruokakaapin lisäksi :P).

Täällä pahnanpohjimmainen nukkuu väsytettynä. Serkku, 18-v. on 3vkoa kesätöissä lapsenlikkana, niin saa ipanakin lomailla pvkodista. Mulla on vielä 9pv ennen 2vkon minilomaa. ZZzzz...relaksanteilla mennään jo. Kävin kuitenkin tänäänkin lenkillä.Loppuilta menikin sohvalla...

Onkos sielläpäin lenkkeilty, vai viekö univelka vielä mehut?

Tanttarella kirjoitti...

Tässä mun tän päiväinen facebookki päivitys, jotain voi päätellä 😃 Eilen oli ihan karsee lihaskuntotreeni, juoksun päälle!! "Niin ja tiedoksi, tänään ei juosta, eikä tehdä mitään muutakaan kuntoiluun viittaavaa. Aamulla meinasi yrjö lentää, kun selkä oli niin täysin jumissa eilisestä treenistä ja parin päivän yli pitkistä juoksulenkeistä...nih.."