Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

torstai 20. marraskuuta 2014

some Christmas carols
On kuunneltu viimeaikoina paljon joululauluja.
Ennen rakastin kaikkia iloisia ja reippaita joululauluja, vieläkin toki tykkään kovasti, mutta nyt mukaan mahtuu hiukan haikeampiakin versioita.
Sydämeeni joulun teen, on varmasti yksi suosikeistani. Tulkoon joulu, ehkä tämän vuoden lempilauluni.
En tiedä johtuuko sairasteluista, vai mistä, mutta nuo kaksi on kuunneltu varmasti puhki aika pian :)
En välitä ollenkaan Vesa-Matti Loirin joululauluista, ei ole mun makuun hänen äänensä ollenkaan, kuten en pidä myöskään Karita Mattilasta.
No ehkäpä opin, tai sitten en tässä iän myötä heidänkin lauluaan kuuntelemaan. En kyllä yleensäkkään ole voinut sietää oopperaa, ihan kamala painajainen olisi minulle, jos joutuisin istumaan kaksi tuntia jossakin salissa kuuntelemassa, kun joku sopraano päästelee... Jaiks...
Toinen mistä en välitä on baletti, nounou...
Eli en siis ole tässä mielessä kovin kultturelli ihminen. Mikäli se siis mitataan tuollaisten asioiden tölläämisellä.
Nautin kyllä kauniista musiikista, teatteriakin olen käynyt joskus katsomassa. En tosin siitäkään mitään maksamaan suostuisi, mutta lahjaksi, kun liput sai :) Mieheni ei viihtynyt minunkaan vertaa, vaan puoliajalla jo halusi pois.
Eli emme siis siitäkään välitä..

Joulumyyjäisiä olisi ensiviikolla luvassa koululla, sinne siis jotakin keksitään. Kovasti tytöt jo jouluisia Tildakirjoja koluavat läpi ja ompelukone on kaivettu esiin :) Viimevuonna myyntiin tehtiin mm.possuja.
No mutta joululauluja ja pikkuhiljaa tuon valonjuhlan rakentamista tänne pilkkopimeään Suomenmaahan koitamme "harrastaa".
On kyllä pimeää, kuin perunakellarissa, kun ei ole luntakaan maahan jäänyt, vaikka välillä hetkellisesti onkin meitä tullut virkistämään.
Lauantaille sitä olisi luvassa, nyt peukut ja varpaat pystyyn, että päästään nauttimaan lumesta :)

Ei kommentteja: