Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Hellettä luvassa

Upeata ilmaa luvassa, ehkäpä vähän liiankin kuumaa, jos tuo superhelle rantautuu tänne meille, mitä aamulla lupailtiin. +35-40-astetta, huh huh...
No eipä pidä valittaa, on täällä sen verran kolea ja sateinen tämä kesäkuu ollutkin.
Viikonloppuna lämpö helli meitä mukavasti ja me nautimme tästä lämmöstä. Kävimme mieheni kanssa pyöräilemässä ympäri rakasta kotikaupunkia. Miisukka istui tarakallani omassa istuimessaan.
Ensin suuntasimme Pyynikille, kiertelimme pitkin ja poikin, särkänniemen luota ja tallipihalle, jossa oli ihanat Vintage-markkinat menossa. Ilma oli upea ja pyörä kulki mukavasti, miltei kolme tuntia rundailimme ympäriinsä.
EIlen nautimme sitten ihan vaan sunnuntaista. Sohvien pesun ja pyykinpesun lisäksi en paljoa kotihommia tehnyt. Ruoaksikin keiteltiin uusia pottuja kera loimulohen ja uuden sipulin. Helppoa ja nopeaa ruokaa.
Loikoilimme pihassa peittojen päällä ja nautimme auringosta, pikku Miisukan polskiessa altaalla vieressä.
Tänään täytynee koittaa tuota pyykkivuorta vähän lisää pienentää(eilen pesin 5 koneellista), kun huomiseksi on ukkosia lupailtu. Kuivuu niin kivasti nyt tuolla ulkosalla.
Ompeluhommelitkin aloitettu. Seitsemän mekkoa tuossa odottaa ompelua ja muutama tunika.
Bonuskirppikselle ajattelin pöytää tänään varailla, jos vain ehdin. Saisi vähän tuota pientä pois ja vinttiä tyhjemmäksi. Ja muutaman uudenkin ehkä vietyä myyntiin, kaikkia ei ole vielä varattu.
Kaunista ja aurinkoita viikkoa!Ei kommentteja: