Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Pikkusukka sairastaa....

Alkaa olemaan täällä todella väsynyt äiti. Miisukka, pikkusukka on jälleen kipeänä. Neitonen kerkisi viikon olemaan terveenä. Pari viikkoa sitten kuume nousi niin korkealle, että jouduimme soittamaan ambulanssin. Tyttö meni tajuttomaksi. Ei saatu lääkkeillä laskemaan alas. Nyt antibiootit loppuivat noin viikko sitten ja viime yönä taas kuume kipusi huippulukemiin. Eilen alkoi myös iltaa kohden kamala räkäinen yskä ja nenä vuotaa.. Viime yönä tuli nukuttua kolme tuntia. Aamulla "pirteänä" hammaslääkärille. Onneksi ei avattu hammasta, en olisi jaksanut millään. Sain kymmenen päivän antibioottikuurin ja sitten katsotaan uudelleen.
välillä tuntuu niin toivottomalta jutskata kenellekkään. Ei tätä hullua väsymystä oikein kukaan tahdo ymmärtää. Miisa on nyt sairastanut putkeen vissiin puolivuotta. Korvat luultavasti putkitetaan, kuten isosiskollansakkin.
Välillä koittaa jutella jollekkin, mutta vaikeaa se tietysti on selittää miten mahdotonta OIKEESTI on huilata. Viisi lasta pitää kyllä väkisinkin huolen, ettei äiti paljoa lepäile. Mies aamusta iltaan töissä, siis toooosi pitkää päivää ja lauantait päälle.
Välillä naurattaa, kun kuuntelee esimerkiksi meidän ulkomaankauppaministeriä, joka on sitä mieltä, että jokaisella on aikaa harrastaa jotakin joka päivä. Tulisi kokeilemaan, kuinka paljon huvittaa lähteä illalla kymmenen jälkeen lenkille, kun mies on vihdoin kotona ja varsinkin, kun ei ole nukkunut yöunia putkeen kohta puoleentoista vuoteen.
Kaksi kertaa pahan masennuksen sairastaneena ja siitä ylös rämpineenä tunnistan onneksi mielestäni aikas hyvin "oireet". Ja onneksi on perus positiivinen luonne.
Nenästä valuvan räänkin saa näyttämään aprikoosikiisseliltä, kuten juuri veljeni vaimolle kirjoitin :)
Tää väsymys vaan.... Kun edes joskus saisi tuon neitosen kuntoon. Sääliksi käy pientä ihmistä, mitä meistä isoista, meidät on tehty kestämään, heitä varten :)
Nyt viuuuuh hakeen yksi eskarilainen kotiin, kun pikkusukka nukkuu isosiskon ja isoveikan valvovan silmän alla päikkäreitä.. (eskari on 100metriä meidän pihasta). Kauhistelijoille tiedoksi ;)

Ei kommentteja: