Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

tiistai 28. helmikuuta 2012

Sukkailua kera kirppiksen


Kevättä odotellen edelleen


Lääkärillä käyty, lähete putkitukseen saatu, korvat puhkaistu, saatiin bakteeriviljelmän mukainen antibiootti ja silleen...
Joskos nyt pikkusukka paranisi hiljalleen.
Tänään oli siis meillä neuvolapäivä. Miisukka oli pikkaisen laihtunut, puolessavuodessa. Ja pituutta tullut 6cm. No kyllä näillä sairasteluilla laihtuisi kuka vaan. Ennen niin hyväruokainen neitonen on lakannut syömästä miltei mitään.

Poikettiin neuvolaan menomatkalla penkomassa Bonuskirppistä. Muutama vertaubaudetin paita pongattiin 1euron kappale.http://www.vertbaudet.co.uk/ ja ihana neulottu ponzo 2euroa pikkusukalle.
Oli aikas tyhjän näköisiä pöytiä, noin niinku lapsia ajatellen. Jutttelin myyjän kanssa ja päädyin siihen, että vuokraan pöydän tuossa maaliskuun lopulla. Silloin vasta oli haluamani pöytä vapaana. Mä mitenkään tarkka oo pöydästä, mitä nyt muuten vaan ;)
Meillä on kertynyt tuota pientä vaatetta taas reilummin. Varsinkin noiden isompien. Miisukan pienet saa aikas hyvin kiertoon serkuille.
Vernulin kaapista tuli kolme pussillista pieniä, enkä niitä kyllä viittä vuotta ala säilömään, että pikkusukka olisi sen ikäinen. Ja Vernuli on muutenkin niin paljon erimallinen/kokoinen, kuin Sukka.Ei kommentteja: