Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

torstai 2. elokuuta 2012

Ekaluokkalaisen kouluvaatteet

Tässä muutama pikaotos Vernulin koulunaloitusvaatteista. Vasta osa tehtynä, eli tuo mekkonen/tunikainen ja nuo leggarit. Ja mikä hupaisinta tuo mekkonen on todentotta väärinpäin Vernulilla. Siinä on tuollainen kiva leikkaus etukappaleella ja rypytykset. Katsotaan, joskos saisin tänne lisättyä siitä pari kuvaa oikeinkin päin illemmalla ;)
 Kankaat ihan Eurokankaasta. Sinne oli tullut läjäpäin upeita veloureja ja trikoita syksyä ajatellen. Miisukallekkin tuossa ihania vaaleanpunapilkullisia ja suklaanruskeita odottamassa ompelua :)

Näissä siis mekkonen oikein päin.
Hommaa piisaa kovasti, joten vähälle on jäänyt kirjoittelu tässä viimeaikoina. Mies lomailee ja saunaa olemme fiksanneet kuntoon. Lisäksi maalailin Miisukan jatkettavan antiikkisängyn tuollaisella purkanvaaleanpunaisella.
Oli hieman kärsineen oloinen tuo sänky, kun oli varastoituna niin pitkään Vernulin jälkeen.
Hiomista siinä piisasi.
Lisäksi tässä puuhaa, jos jonkinmoista. Isoäitini (äitini mummun) vanhan peilihylly systeemin maalasin myös samalla vaaleanpunaisella, kuin Miisukan sängyn.
Miisukalle tilaukseen laitoin Ticket to Heavenin kahvipavun värisen toppapuvun talvea varten, joten sitä tässä ootellaan saapuvaksi ja toivotaan, ettei ole liian iso.
Vernulin ajoilta niin hyviä kokemuksia on ks. haalareista.

Ei kommentteja: