Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Me and i shoppailua ja vähän muutakin

Tämä nyt tosiaan tulee vähän jäljessä tämäkin postaus, mutta siis pidin tuossa ne Me&I kutsutkin ja meille mallistosta kotiutui mm. alla olevia vaatteita. Kuvat valitettavan hassuja mittasuhteiltaan, kun kameramme on kadonnut ja kännyllä noita napsin. Miisukka näyttää aika erikoiselta mittasuhteineen ;)
Miisukalla siis tuohon turkoosin pipoon kuuluva tunikakin tuolla on. Lisäksi se vaaleanpunainen sammakko paita/tunika. Ruskeat frotee pöksyt jalassa.
Alakuvassa olevat vihreät apilasukkikset Metsolasta, kuten niin monet muutkin meidän vaatteista. Keltaiset kumpparit ostin Pikkujaloista ja ovat merkkiä Bundgaard. Sopivat sitten mummun virkkaaman ihanan keltaisen neuletakin kaveriksi keväällä. Saappaat ovat ihanan "vanhanaikaiset" nauhoineen kaikkineen.

Pipot ovat kuhunkin kuosiin sopivat tuolla odottamassa.
Myöskin Vernuli halusi tuon vihreän
big flowers tunicin ja lisäksi turkoosin nalle taskussa tunikan, joka siis froteeta.
Poksulille ruskeat frotee housut, ovat hyvät noin hoikalle ja jalkkis teeppari pinkeillä kanteilla. Ja medaljonki pipo.
Kepulillekkin oli joku pipo, vaan enpä nyt muista minkä hän valitsi.
On kyllä ihanan iloisen värinen tuo mallisto tänä keväänä ja näytti tosiaan ihan erilaisilta nuo vaatteet jälleen livenä, kuin tuolla heidän sivuillaan.
Tuli nyt vähän tällainen shoppailu keskeinen kirjoitus ja me&I:ta ylistävä :)
Ei ole paljoa nyt koneelle ehtinytkään, kun töiden merkeissä hyvin pitkälti pyörii arki. Tässä juuri perheen isukkia odotellaan kotiin syömään, jos vain töistänsä ehtii, vaikka onkin lauantai.
Onneksi itselläni sentään on viikonloput vapaita :)

Itse puettu, saappaat väärissä jaloissa, pipo vinossa ja unirasu kainalossa


Ei kommentteja: