Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

maanantai 13. lokakuuta 2014

kevyttä hölkkää..

Lomaa aloitellaan kevyttä hölkkälenkkiä tehden. Aamusella en tiedä montaakaan asiaa mikä olisi mukavampaa, kuin kunnon hikinen lenkki hölkäten. Kupillinen kaffetta naamaan ja juoksuvermeet niskaan ja ulos.
Aamut on mun aikaa, oon aina ollut aamuihminen, herään siinä viimeistään seiskan aikaan ja nautin kupposen kaffetta ja painelen juoksemaan. Juoksulenkin perään yleensä laskettelen lämpöjä ja rentouttelen lihaksia kävellen koirasen kanssa vielä muutaman kilometrin lenkin päälle.
Eli ensin juosten, sitten haen koiran kotoota ja sen kanssa vielä uudelleen lenkille :)
Takaisin kotiin, vettä, vettä ja paljon vettä, jonka jälkeen lisää kaffetta ja suihkuun. Suihkun jälkeen vasta voin kuvitella syöväni aamupalaa.
Näin lomalla tämä sujuu hyvin, mutta perusarkena tuo työnteko haittaa pahasti harrastusta ;)
Ei jaksa lähteä aamulla niin aikaisin juoksemaan ja varsinkaan märillä hiuksilla sitten fillaroimaan töihin. Huomaa oikeastaan samantein, että kroppa on ihan jumissa, kun ei pääse liikkeelle.

Tällä hetkellä niskassa, olkapäässä ja vähän kaulalakin on teippiä(kinesio), kiitokset siitä isoveikan fysioterapeuttivaimolle, rakkaalle kälyselleni :) Joka tuon niskani tuossa teippaili ja hieroskeli eilen illalla.
Vasen käsi tosin vähän sitten protestoi tuossa juostessa ja kipuili, koska todennäköisesti edelleen käytän liikaa hartioita ja käsiä, varsinkin ylämäessä, auttamaan tuossa juoksussa.
Vasen teki sitten enemmän töitä, kun oikea "huilaili" .
Tämmöistä tänne, taidan heittää pikku Miisukan pyörän istuimeen ja suunnata ruokakauppaan. Meillä, kun isäntä ei ole lomalla, vaikka koko muu perhe lomaileekin...

Ei kommentteja: