Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

lauantai 2. toukokuuta 2015

Kevättä rinnassa ja kaikenmoista

Hopla Fox
kuva lainattu babyshopin sivuilta Päädyimme Minin kanssa Kuopukseen vaateostoksille, takkia etsiessämme. Siihen hatanpäänvaltatien liikkeeseen, koskaria vastapäätä. Toisessahan(kehräsaaressa) on kotimaiset merkit, tuossa missä kävimme ulkolaiset.
Miisukka päätyi omasta valinnastaan ja minun aavistuksenomaisesta vastustuksestani huolimatta siihen Molon kettutakkiin(hopla fox). Takki näytti mun silmiin ihan poikakuosilta ja siinä oli sellaista tietyn vihreää, josta en oikein pidä. Eikä oikein housujakaan ole, kuin mustat tuon kanssa yksiin..... Äääääh... No sanottakoon Minin puolustukseksi, että on kyllä takkia tunnollisesti pitänyt.

 Vähiin on taas jäänyt kirjoittelut, mutta koitan nyt tässä kevättä ja kesää kohden ehtiä hieman ahkerammin tähän koneeni ääreen istahtaa.
Nykyään tulee hoidettua monet hommat vain ja ainoastaan puhelimen kautta.
Kuviakin piti laittaa kovasti, mutta kuinka ollakkaan kamerastani on patterit lopussa ja digijärkkäri on mennyt piiloon paikkaan nimeltä jemma??!!??... EI siis niin mitään haisua missä se on....

Puhelimesta siirtelin muutaman kuvan, mutten tiedä saanko niitä tänne.
Viimeksi eivät toimineet sitten ollenkaan... pöh...
Eli tässä muutama kuva pikaisista ompeluksista, paljoa ei ole ehtinyt, vaikka kankaita kerkesinkin jonnin verran Eurokankaasta hakemaan. Oli piiitkästä aikaa kaikkea kivaa. En muista koska olisin sieltä löytänyt mitään kivaa kuosia.
Eli pehmoista neulosta mekkonen, kaavat omat, helma miltei kello, yläosa tyköistuva. Lakki ihan perus savannitrikoota, digiprinttiä. Ja housut pöllötrikoota.

 Puuhailua on ollut kaikennäköistä. Tänään ahkeroimme puutarhassa koko päivän. Aamusta haimme multaa kunnon satsit ja vähän kuorikatettakin.
On tehty hernemaata, istutettu kukkasia ja ties mitä perkaamisia.

Muutama kuva vielä tästä matkan varrelta. Vappujuhliin tytöille kampaukset "hassuin tukka" kisaan. Vernuli voitti ja Poksuli tuli toiseksi. Kannatti nousta aamulla viiden jälkeen tukkia kampaamaan :)Ilmeet pakolliset väännökset :)
Poksuli Täytti tässä välissä jo 12-vuottakin ja askarteli itselleen kakkusen....

Nyt, joskos alkaisi tuon vanhimman neitoseni rippijuhlajuttuja listaamaan ja miettimään, nekin ovat jo kuukauden päästä :O
Johonkin tämä aika vaan menee....
Palailen taas, kunhan kerkeän linjoille. Mukavaa kevättä ja nauttikaahan auringosta.

Ei kommentteja: