Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Muutama kuva pikkulikan vappukaaoksesta

Eli Miisukan huoneesta.
En ole koskaan tykännyt liian järjestelmällisistä lastenhuoneista, värit, ideat mielikuvitus, mahdollisuudet...
Täytyy olla lapsenmieltä, kun sitä suunnittelee, täytyy koittaa ajatella, kuin lapsi.
Miisukalla on vanhoista kirjahyllyistä minun tuunaamani kioski/kauppaleikki, jossa myydään pääasiassa jäätelöitä, donitseja, muffineja ja mansikoita. Nämä olen ommellut sinne myyntiin, ommeltiin myös joskus tuolaisia viirinauhoja koristamaan kioskia.
En muista koska tämän nikkaroin, on siitä jo muutama vuosi ja maalailin turkoosiksi. Kirjahyllynä toimii isänsä vanha hyllykkö, joka oli jo menossa ties minne jätekuormaan, kun sen halusin meille, maalasin pinkiksi ja vaaleanpunaiseksi ja hyvin istuu joukkoon. Saman käsittelyn sai isänsä jostakin pelastama vanha vanha jatkettava sänky....
Tykkään, että lapsen mielikuvituksella pitää olla mahdollisuus kasvaa, on kiva elää, kuin taikamaailmassa, joissa sadutkin voivat käydä toteen(ne kiltit). Ehkäpä tästä(kin) syystä teen lasten kanssa töitä...
Mielikuvitus, tuo ihana rikkaus.. Mihin niin monet aikuiset sen kadottaa, leikimieli ja hassuttelutaito samaten.. Ei kai kaiken tarvii olla niin totista?

Kuvat nopsaan pimeällä salaman kanssa räpsittyjä. Tuon tapetin vaihdoin viimevuonna kukkasellisen tilalle, kun Mini halusi lintuja lentelemään seinälle :)
Muutama kuva myös Miisukan ja äidin nukketalo projektista :) Kuvissa tuo katto osa nostettu ylös ja etuseinan parvekkeineen ja pariovineen irrotin kokonaan leikin helpottamiseksi.
On siis tuollainen tosella iso (Nukkela)  kartanonukketalo :)
Koitan ottaa tässä myös toiselta suunnalta kuvia, kun kerkeän, on vähän huonoja tosiaan...


Ei kommentteja: