Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Kuukaudet vierii


mökiltä syksymaisemaaEi tahdo mukana pysyä. Luvattoman vähiin tahtoo näin syksyllä jäädä tämä kirjoittelu. Ei vain muka ole aikaa avata konetta.omppuja piisaa
Yleensä käytän nettiä vain puhelimen kautta, olen toivottoman laiska avaamaan konettani.
Arki rullaa omaa tahtiaan eteenpäin, koitan kovasti mukana pysyä. Juuri Miisukalle tuossa laskeskelin kauanko on jouluun, kun hän sitä kyseli tuossa aamusella. Kaksi ja puoli kuukautta, käääääk.....
Joka vuosi hyvät aikeeni ostaa joululahjat etukäteen valuvat, kuin vesi hanhen selästä, syystä, että en vain muista ja osaa ennakoida ajan kulumista. Sitten ennen joulua hirveällä höögillä koitetaan kaikkea haalia ja rahat on loppu, ennenkuin kissaa ehtii sanoa :(.
äiti ja tytär


Miisukka aloitti baletin tänä syksynä telinevoimistelun rinnalla ja on kyllä niin tehty hänelle tuo laji. Nauttii tanssimisesta, on muutenkin tuollainen hoikkeliini ja pieni. Rakastaa keijukaismaista sipsuttelua, itsensä peilaamista jne :)
tältä näyttää usein aamulla, kun töihin pyöräilen


Likkaselle kävin hakemassa vähän isompia vaatteita. Popin windfleecen ja hauskat  leijonahousut, niin ja ihanat raidalliset "peppisukkikset".
leijonat

 Ai niin ja se ihanin ostos talvea varten.....
Ostin Miisukalle Molon snow animals haalarin. Voi, kun oli niin ihana. Myytiin loppuun nopeasti, että ilmeisesti oli jonkun muunkin mielestä ollut ihana :)
Viime talvena oli se peurahaalari samalta merkiltä, enkä ole nyt ajatellut merkkiä vaihtaa. Mietin pitkään haalarin ostoa, mutta Miisukka itse sen halusi, joten asia oli sillä ratkaistu. Eli ainakin vielä tämän talven meillä suostutaan pitämään haalaria.
tämä kuosi on vaan niin upea


Ei kommentteja: