Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

perjantai 4. joulukuuta 2015

Se ois iki-ihana joulukuu

Joulukuu  tässä pyörähtänyt liikkeelle jo hyvää vauhtia.
Töissä ja kotona kiirettä pitää, ei tahdo ehtiä istahtaa koneelle ollenkaan.

Joulujuttuja niin töissä, kuin kotonakin:
"Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock
Jingle bells swing and jingle bells ring
Snowing and blowing up bushels of fun
Now the jingle hop has begun"Lasten juhlia, itsenäisyyspäivä tanssiaisia oli kolmella tyttösellä, joten äidin aikaisesta työaamusta johtuen noustiin ylös viiden jälkeen laittamaan hiuksia. Tytöt itse toivoivat, että laittaisin heidän hiukset..
Pojalla alkaa olemaan ensimmäinen lukiolukukausi takana :O
Mun pieni mies??!!?? Ei ole enää mikään pieni, isäänsä pidempi, pajunvarsi.
Vanhin likka teki ensimmäisiä koehakujaan koulussa, meinaa varmaankin turva-alalle, yhdistettynä ehkä lukioon.. Hän haluaa edelleenkin poliisiksi. Vahvana on pysynyt tahto tuohon ammattiin. Onneksi otti äitinsä sentään pituudessaan kiinni :) Ei jäänyt ihan niin lyhkäseksi, kuin alkuun luulin. Tuota ammattia ajatellen.
Kolmas haaveilee edelleen eläinlääkärin hommista ja tekee kovasti koulussa hommia tuon toiveen eteen. Uskon, että tuolla sisulla tulee vielä pitkälle pääsemäänkin.
Vernuli on sitten ihan oma lukunsa, mun hassu tyttönen, joka pelkällä positiivisella olemuksellaan saa hyvälle tuulelle, kuten opettajansa juuri keskustelussa sanoi.
Hänen kohdallaan mennään kuukausi kerrallaan tällä hetkellä ja koitetaan saada hänet pysymään normaaliluokan mukana. Hänellä siis virallisena diagnoosina on tuo ADHD ja vaikea-asteinen keskittymishäiriö. Tällä hetkellä odottelemme tietoja kuntoutuksen alkamisesta, johon pääsimme mukaan koko perhe tyttösen kanssa.
Vaikeaa on ja todella haastavaa varsinkin matematiikassa, jonka hän kyllä osaisi, muttei jaksa keskittyä.
Opettaja ihmetteli, kun tuonne arviointikeskusteluun mennessä kielsin Vernulia istumasta satulatuolille. Kerroin edellisvuoden keskustelusta, jossa tyttönen rullasi tuolilla ympäri luokkaa, käyden välillä tutkimassa opettajan laatikot, paukuttamassa jokaista pulpetinkantta jne...
Opettaja ymmärsi vallan hyvin ;)
Viides murunen harjoittelee balettia, telinevoimistelua ja laulua :)
Hänellä on mahtava lauluääni noin pieneksi ihmiseksi, kuten lastentarhanopettajansa sanoi, laulaa, kuin enkeli. Puhtaasti ja kauniisti :) Isänsä tyttö :)

Kun nyt saataisiin sitä lunta
Jatkan taas kodin raivausta tässä ja palailen linjoille myöhemmin. Sain Burda-lehdeltä tarjouksen blogiyhteistyöstä, siitä lisää myöhemmin :)

Mukavaa ja rauhallista itsenäisyyspäivää !

Ei kommentteja: