Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

lauantai 22. elokuuta 2015

Tänään oli kirppistä ja vähän Eurokangastakin...

Poikettiin pikasesti Kepulin kanssa tuolla Lietsun Eurokankaassa, tai piti poiketa vain siinä, mutta, mutta... Vieressähän on siis lankamaailma ja siellä oli jotkin lankamarkkinat ja halpoja lankoja. Kumpikin tykkäämme kutoa ja virkata, joten muutamia keriä ihania värejä tarttui mukaan. Hintaa ei tullut paljoa, oli oikeasti ihan halpoja.
Muutaman virkkauslangankin otin, joskos saisin Vernulille tehtyä uutta kännykkäpussia vanhan kuluneen villakoiran tilalle :)
Eurokankaasta löysin ihanaa kuviollista housukangasta pikku Miisukalle ja pallollista trikoota leggareihin :)

Lähdimme vielä kiertämään pikaisesti Lielahden kirppiksen, kun kerran sinne asti ajelimme ja ihan mukavia löytöjä teimme. Ei ollut kyllä kallis reissu, vähän enemmän, kun osaa penkoa.
Itselleni ihanan ja ihan mun tyylisen Vilan mekko/tunika löysin, Vernulille ja Miisukalle paitoja ja Miisukalle mekkosen ja Poksulille leggarit. Kuitenkin ihan merkkikamaa ja hyväkuntoista.Itselleni ostin pienen muiston lapsuudesta, kokoelmani jatkoksi :) Kuka muistaa vielä nämä tyypit? Tällä kyseisellä on tuttipullo kädessä ja siitä hörppii ;)

Lisäksi pongasimme jälleen uuden, meiltä puuttuvan Tilda-kirjan, tosin ei ole suomenkielellä, mutta haitanneeko tuo mitään ja ihanan ompelukirjasen.
Ja lopuksi Miisukalle petsikokoelmaan lisää, eli jokin tuollainen muotinäytös talo juttu, jonka tuossa kokosi Poksulin kanssa :) Ei ollut ohjeita ja kaikki palasina ja silti komea tuli. Joskus tekee vaan hyviä löytöjä. Tällä kertaa ei ollut oikein mitään Lietsun kirppiksellä. Kepuli taisi sieltä yhden paidan pongata eurolla, mutta Jannan kirppiksellä sitten sitäkin enemmän.

Mukavaa viikonloppua toivottelee Mossen pikkuveli Monni :) (joka muuten raukka pääsee keskiviikkona munistaan).. Herrat kissaset ottavat verannalla aurinkoa, isäntä grillailee ja taidan liittyä seuraan :)

Ei kommentteja: