Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Viikonloppu ois taas pulkassa


 


..meinasin kirjoittaa, että lusittu, mutta en kuitenkaan. Väärinkäsitysten välttämiseksi.
Mies lähti eilen neljän plikkasen kanssa möksälle nauttimaan ehkäpä tämän kesän viimeisistä lämpimistä keleistä.
Perheen isoveli ei halunnut mukaan lähteä ja koiravanhustammekin kävi sääli, joten sekin jäi mun seuraksi kotiin. Hyvin sain suunnitellut hommat tehtyä. Kukkapenkit ja kuolleet kesäkukka ruukut raakattua kompostiin, nurtsin leikattua, tippuvien omppujen tieltä ja talon siivottua kokonaan. Pyykkiäkin sain pestyä ja kaappiin asti viikattua kymmenisen koneellista.
Laiska töitään luettelee, sanoisi jo edesmennyt isoäitini ;)

Aamusta vetäsin pitkästä aikaa kunnon juoksulenkin, koiran kanssa perään hiitti lenkin ja vielä kahvakuulareenin ja jalat ja vatsat... Pikkasen aikaa oli heikohko olo reisissä, kun vetäsin ne ihan huolella hapoille siinä.
Vaan voi sitä energian määrää minkä siitä saa, kun viitsii aamusta lähteä liikkeelle.
Tuota lihaa olen jättänyt nyt pikku hiljaa kokonaan ruokavaliosta pois. En siitä erityisemmin ole aikoihin välittänyt, jonkun piffin joskus kerran kuussa syönyt tai sitten esim. lasagnea. Kanasta en tykkää ollenkaan. Koitin sitä tässä epätoivoisesti opetella syömään ja tuossa ruokapöydässä vedet silmissä koitin pinnistellä kyökkärefleksiä vastaan.

Miksi siis väkisin? Säästyypähän nekin sitten. Kalaa kyllä syön ja söisinkin, vaikka kuinka ja paljon :D
 Tänään herkuttelin mustikka-banaani smootiella kera leipäjuuston lounaaksi ja päivälliseksi tein perus kasvissosekeittoa. Paistelin hiukan kalaa tykö, kun poika ei pelkkää keittoa kelpuuttanut ;)
Vielä kuoniksen kanssa iltalenkki, pari kananmunaa ja kroohpyyh, aamuvuoroa odottelemaan :)

Ei kommentteja: