Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Joskus vaan ottaa päähän...

Ja tänään on taas sellainen päivä.
Olen välillä niin lopen kyllästynyt olemaan pelkästään se kotiapulainen, lapsenvahti ja ruoanlaittaja. Huoh... välillä ketutus kasvaa sen verran isokokoiseksi, että siitä saa ihan jokainen osansa.
Tänään osansa sai jälleen ne patalaiskat ihmiset, jotka sulloutuvat aina Sokoksen hissiin, vaikka oisi ne rullaportaatkin. En vain jaksa käsittää miksi terveet ihmiset, joilla ei ole rattaita tai pyörätuolia mukana tai, jotka eivät ole menossa sinne autohalliinsa tai sieltä tulossa (tarviiko sitä autoa edes keskustassa? ) käyttävät hissiä?
Jos itse olen ilman rattaita liikkeellä(ehkä noin kerran vuodessa) ei tulisi ihan ekaksi mieleeni mennä hissillä, kun rullaportaatkin ovat vieressä. Viedä se vähäkin tila ja liikkumismahdollisuus, joka tuolla isommissa monikerroksisissa tavarataloissa on noiden rattaiden kera.
Sitten valitetaan ylipainoa, käyttäkää nyt hyvät ihmiset niitä tavallisia portaita, jos ahistaa ahterin koko!

No niin ja asiasta aisan sankaan jälleen..
Tänään vietettiin aamupäivää ja vähän iltapäivääkin siis etsien pikkusiskolleni rippijuhliin mekkoa. Löytyihän se ja ihan kiva löytyikin. Koskarin yläkerrassa oli kiva juhlamekko putiikki, josta olen itsellenikin ihan mukavia mekkosia häihin yms. ostanut.
Tilaukseen laitoin pikkuSukalle muutaman Noa Noan leningin ja sukkiksia. Ei kai niitä muuten, mutta taitaa tämä retroilu meillä alkaa pikkuhiljaa jäädä äidin harrastukseksi. Tyttö aika tarkkaan kaapistaan koluaa nuo hempeät mekkoset ja tunikat...huoh.
Mä niin toivoin, että edes yhden kanssa niiltä välttyisin ja voitaisiin käyttää noita ehta aitoja 70-luku värejä ja kuoseja. No ainuttakaan Hello Kitty- vaatetta meille ei tule, se on varma.

Ja vielä muutamia otoksia keimailevasta Pikkusukasta ja vähän muutaki....

Ei kommentteja: