Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Pistää hiljaiseksi

Nämä uutiset, mitä taas tänäänkin lueskella sai lehdestä. Tai paremminkin joutui, eihän tuollaisia kukaan toivo lukevansa.
Laittaa miettimään asioita syvemmältä. Minulla menee usein monta päivää käsitellä itseni kanssa tällaisia asioita. Otan kaiken niin lujasti sydämmelleni ja ajatuksiini. Usein myös uniini.
Mikä kumma ihmismielessä saa tekemmän tuollaista, miksi ne lapsetkin pitää ottaa mukaan? Eikö se riitä, että itse lähtee? Tietysti tässä uusimmassa asiassa on kaikki vielä auki, poliisin mukaan.
Mutta miettiihän sitä silti. Ketään ei ole asiaan enää vastaamassa, asiasta kertomassa.
Lastensuojelu puoli on ollut minulle aina se raskain osuus tätä työtäni, jo opiskeluaikana tuntui äärettömän vaikealta. Kun aina on paljon kysymyksiä, niistä suurimpana MIKSI? Tuo iso kysymys, johon niin harvoin saa vastausta. Muutenkin vastauksia on usein niin vähän, kysymyksiä valtavasti.

Mitä tuollaisen jälkeen voi sanoa? Mitä tänne jääneille puhua, sanoa, kysyä?

Tänään ei ollut positiivisen ajattelun päivä, on vain hiljaisuus, aikaa ajatuksille. Miettiä pitääkin, miksi tällaista tapahtuu meidän muka niin hyvinvoivassa maassamme. Eihän se kovin hyvin voi voida, jos meillä täällä on enkelilapsia jo näin paljon tästä syystä. Jo kahdeksan perhettä vuoden sisällä.
Missä on vika, Miksi?

Ei kommentteja: