Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

mun namipussi on ratsattu....jaiks...

Käytiin tänään nappaamassa Poksuli ja Ruffe haukkunen kotiin mökiltä. Poksu siellä olikin jo viikon verran aikaa vietellyt ja vaarin ja mummun kanssa oleillut. Kepuli jo eilen kotiutui, kun tänä aamuna leirille lähtö oli edessä.
Aamusella matkaan lähetin neitosen, yhden yön ehti kotona nukkua ja taas viikoksi tuonne metsän keskelle leiriä viettämään. Menevää sorttia nuo lapset näin kesällä. Enemmän niitä ehtii morjestella tuossa kouluaikaan. Kesälomalla saa perään huudella, jos mielii kerran pari kuukaudessa nähdä.
Samaan aikaan ei kotona ole, kuin sattumalta tai pakon edessä, jos on juhlia tms.
Pikkuneiti ihanainen ratsasi tänään äidin laukun ja kauppakassin lisäksi mun irttaripussin. Noitapillit tekivät kauppansa.

Mä nyt vähä maistelin vaan, ei siitä mitään haittaa oo...vai?

Mitä sotkua ja likaa, ihan puhdashan mä oon.
No niin, nyt on kuvattu. Tulihan mun hienot pinkit kynnetkin kuvattua?
Juu sotku oli ihan kiitettävä. Lisäksi likka oli ovelana liimannut puoliksi imeskeltyjä noitapillejä astiakaappiin puhtaisiin lautasiin. Eikä siinä mitään, jos olisi yhdelle lautaselle laittanut, vaan jokainen namunen oli omalla lautasellaan.
Eli tiskikone laulakoon tänäkin iltana meidän ratoksi.

Tyttö tosiaan halusi pinkkiä kynsilakkaa, kun isosiskotkin sai. Oltiin eilen juhlistamassa pienen serkkuprinsessan yksivuotissynttäreitä. Niin ja onhan se neitonen meidän nuorin kummilapsonenkin.
Mukavat oli juhlat ja suloinen juhlakalu :)

Ei kommentteja: