Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

perjantai 8. kesäkuuta 2012

tuttijemmaa ja pottaharjotuksia

Meidän neitonen on nyt muutaman päivän mennyt ilman tuttia. Tarkoituksella sitä en ole pois ottanut, tuolla ne ovat sängyssä, sängyn alla ja pöydillä. Tyttö vaan ei ole niitä sieltä napannut suuhunsa. Enkä ole tyrkyttänytkään. Jos vaikka eroon mokomasta luttisesta pääsisimme.
Toinen ahkeran harjoittelun alla oleva homma on pottailu. Tyttö itse, kun riisuu päivisin vaippulia pois noin kymmenen kertaa, olenkin toisen meidän potista tuonut kokonaan pois wc:stä tälle puolen. Jos, vaikka sitten vahingossa siihen istahtaisi. Pari kertaa on pottaan jo jotakin tullutkin, liekö sitten vahingossa.
Toisaalta, jos sitä itse miettisi kulkevansa kaamea paakku housuissa hellekeleillä, ei tuo riisuminen yhtään ihmetytä :)

mä vähän tässä korjaan mopoa ja lippikseenkin täytyy tehä huoltotoimia
Onneksi on kesä, tai ainakin tulossa. Saa sitten mökillä kirmata ilman vaippaa ja miksei kotipihassakin. Tuuletella ja pienet pisut mitään ei haittaa, kun on helppo huuhdella ja lämmin keli, toivottavasti.

1 kommentti:

kälynen kirjoitti...

Huomenta!

Niin ne neitonen kasvaa :) Meilläkin heitllään tuttia, mutta kylläkin poskihampaita kiukutellen. Useampi päivä jo särkylääkkeellä ja flunssaakin pukkaa vähän jokaiselle. Hus pois pöpöt!

Nyt huristan töihin käsidesin kanssa... =P