Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

maanantai 10. syyskuuta 2012

Ihania neuleita ja syksyn värejä

Jälleen pitkä tauko kirjoituksissa, Anteeksi !
Olen tässä häärännyt kotia syksykuntoon pikkuhiljaa, ihana lähestyvä talvi, värejä, lämpimiä maanläheisiä sävyjä. Tyttösetkin ovat innostuneet puuhailemaan.
Miisukkaa rakastan pukea kaikkiin ihaniin neuleisiin, neulevartisiin kenkiin, neulemekkoihin ja palmikkosukkiksiin. Tyttö itsekkin tykkää ja aikas tarkkaan jo valkkaa vaatteensa itse.
Nämä kuvissa olevat vaatteet laitettiin serkkutyttöselle kyläileen mennessä. Mikä ihana juttu, meidän Miisukaa ei kutia, vaikka vaatteissa on villaa...jeeee!!! Nuo toiset ovat aina kihertäneet ja rutisseet villan pistelystä.
Tässä kuvissa olevan mekkosen tilasin Miisukalle uudesta Catiminin tämän syksyn mallistosta, saksasta. Tuossa alla olevassa Zalandon mainoksessa tuo mekkonen näkyykin. Suosittelen muuten tuota kauppaa, on vaikka mitä ihanaa myynnissä. Törkeän hintainen, mutta niin ihana, seassa Cashimiria, niin pehmoinen ja herkulliset värit. Myssykkä on L&B:n ja sukkikset ja kengät taitaapi olla ihan henkkamaukka kamaa, niin ja neuletakki :)kihihihiii
Kohta olen saanut kudottua Pikkusukan neulemekkosen, kaikkia ihania syksyn värejä ja monenlaista neuletta. En osannut päättää ihanista ohjeista, joten tuuppasin kaikki ohjeet pois ja aloin neuloa ihan omasta päästäni. Ohje kehittyy sitä mukaa, kun työ etenee.
Koitan saada tässä illanmittaan valmiiksi, jos huomenna saisin kuvia tuon neidin päällä siitä.
Mikään maailman ihanin ihme luomus se ei todellakaan ole, mutta toivottavasti edes mahtuu ja istuu päälle :)
En ole neulemekkosia vuosiin tehnyt.

Eilen kävimme isännän, koiran ja Miisukan kanssa kävelyllä, isompien jäädessä pihaan leikkimään pistettä ja muuta sellaista. Etsimme pihlajan oksia marjoineen ja ihania oransseja vaahteranlehtiä. Vaasiin pöydälle koristeeksi.
Täytyy vielä lisää hakea ennen Kepulin 12-vuotis synttäreitä, jotka ovat sunnuntaina.

Jotakin löytyikin:


Ei kommentteja: