Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

lauantai 1. syyskuuta 2012

Juoksutossuja, Barbapapaa ja kirppistelyäkin

Ei nyt millään tahdo muka ehtiä kirjoittaa. Kauheasti häslinkiä koko ajan. Jotenkin tämä koulun alku ja koko syksy tuntuu kiitävän hirvittävää vauhtia eteenpäin.
Kävin tuossa kirppistelemässäkin, mutta ehdin jälleen paiskata ostokseni tuonne pyykkikoppaan.
Kävin myös tänään tyhjentämässä oman kirppispöytämme myymättä jääneet ja saldo oli kyllä reilut kolmesataa euroa. Ihan ihme juttu, sillä pöydässäni ei ollut, kuin lapsieni vaatteita ja yhdet mieheni farkut!
Hyvähän se, eipä haittaa mitään. Osa rahoista menee lapsille suoraan, sillä neljä vanhinta olivat itse laittaneet joitakin omia (näitä en käytä) vaatteitaan myyntiin ja nimikirjaimet lappujen taakse. Jokaiselle noin kymppi-pari tuli saalista ja taskurahaa tuosta.
Ja oppivathan sitten hyvän tavan kierrättää ja olla hamstraamatta turhaa tavaraa..
Vähemmälläkin materialla, kun tulee kyllä toimeen.
 


Barbapapaa tuli Miisukalle hommattua tässä. Neitonen on ihastunut ihan hirvittävästi kyseisiin hahmoihin ja Prismassa oli alessa jäljellä muutama potkuauto ks. "merkkiä".
Sen lisäksi ihana vaaleanpunainen Barbapapa pehmo ja ruokailualusta löytyi myös. Toinen Ideaparkin lelukaupasta Alesta ja toinen Prismasta.Juoksutossuja olen kovasti koittanut katsella. Edelleen yritys on kova ensi vuoden puolimaratonille...huh, huh... Vielä tuntuu aikas kaukaiselta, vaikkakin se tunti-puolitoista jo jotenkuten meneekin juosten..
Hiljaa hyvä tulee jne..
Mutta siis tänään lähdin pikkuveljen kanssa katsastamaan Intersporttiin(muistaakseni) tossuvalikoimaa.

Lisäksi ks. kaupassa on mahdollisuus saada ihan ammattimaista "jalkojen tutkintaa", eli siis katsotaan mihin tarvitaan tukea ja mikä kohta tarvitsee enemmän joustoa jne. Ihan koneiden avulla. Niin ja ihmistenkin tiätty...

Vetäisin jalkaani (Asics gel - nimbus 14 sinisistä haaveilleena ) Niken tossut hieman leveämmällä lestillä, kuin edellämainituissa, joita tietysti piti myös sovittaa :) ja olin täysin myyty.
 Haluan Niken tossut, ei kahta puhetta. Hintaa tossuilla on noin 130 euroa, joten hieman halvemmat ovat, kuin nuo Asicset..
Kengät rullasivat jalassa, kuin itsestään. Lievästi sanoen tunsin lipuvani automaattisesti eteenpäin, ilman lihasvoimaa :)
 Koska juoksutossuista on tullut NÄIN hyviä????!!???? Taidan olla ihastunut....JUOKSUTOSSUIHIN.. Voi minua onnetonta ;D

Tässä kuvassa Asicsen tossu ja onhan tuo suorastaan herkullinen, mutta siis ulkonäkö ja noin 160 euroan hintakaan ei tehnyt tästä jalassa voittajaa, aivan liian kapea lesti minulle.

Ja tässä ovat minun ihastukseni kohteet ;) Mutta väri nyt ei välttämättä ole tämä. Porukan harmain. Ou jeah... ja taas me juostaan....

Ei kommentteja: