Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kaupungilla plikkasten keskenTänään oltiin Pikkusukan ja serkkuplikan(n.10kk:tta Miisukkaa nuoremman) ja kummitätskän kanssa kaupungilla.
Koska oli kylmä aamu Sukka sai koekäyttää ihanan uuden Ticketin haalarinsa. On se vaan suloinen, kuin vaahtokarkki. Kaapista kolusin jo sinne miltei unohtuneet Timberlandin vaaleanpunaiset nupukkikengät, Reimatec suklaanruskeat kintaat ja tuttu L&B:n pipo.
On se sievä neiti.

moro! Me lähetään vähän kylille pyörimään nyt..

Stockkalle ensiksi suunnattiin ruokakauppaan ja siitä Henkka Makeen (H&M) katselemaan mitä kaikkea talveksi on luvassa.
Mukaan tarttui muutamia hepeniä tytöille, parit kimaltelevat säärystimet ja Miisukalle tyllihame. Oli vaan NIIN suloinen, ei sen ohitse voinut mitenkään kulkea.
H&M:ltä suuntasimme Koskarille ja Lindexiin. Sieltä etsin Poksulille housuja, miltei epätoivoista hommaa, kun nuo lapset eivät oikein noista farkuista tykkää. Tosi huonoa on niiden pitäminen.
Sieltä sentään pongasin myyjän laittamassa uusia Bamseja myyntiin, eipä ehtinyt vielä rekistä myyntipaikoille saada, kun kumitätskämme sieltä meille nappasi sopivan kokoiset ja löysipä vielä omalle neitoselleen samanmoiset, kokoa pienemmät.
Kyllä oli muuten ihania uusia bamseja ja paljon muutakin tulossa. On tää syksy vaan niin värienherkuttelu aikaa.
Ja noita neuleita voihan jösses! En voinut vastustaa ja niinpä Miisukalle kotiutui vielä yksi ihana neuletakki, tuonne kasan jatkoksi...huoh.... Meidän heppafanille kylläkin NIIN omiaan tämä...

Kuva Lindex
Ja tämä kera raidallisten leggareiden Kuva: Lindex
Illalla vielä Me&I kutsuille pitäisi suunnata. Kunhan nyt malttaisi olla shoppaamatta rekkejä tyhjäksi...

Ei kommentteja: