Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

maanantai 8. lokakuuta 2012

Kai sitä leipoakkin pitäisi

magicpoks ghost-overall
Kuva Me&I


Olisi nimittäin lauantaina luvassa ne Me&I-kutsut. En ole omassa kodissani vielä niitä koskaan järjestänyt, mutta enköhän järjestä jatkossa. Tänä vuonna olen kyllä ollut jo useammilla kutsuilla ja ostanutkin aika paljon uuttakin mallistoa. Varsinkin noille isommille lapsille.
Ihania uusia lisäyksiä on mallistoon nyt lokakuun alussa tullut ja niistä haluaisin ainakin tuo haamupaidan ja sen haamuhaalarin.
magicpoks ghosts
Kuva Me&I
   Tässä kovasti olen koittanut pohdiskella mitä ihmettä sinne leipoisin? Pää jostakin syystä ihan tyhjä, ajatus ei kulje. Yleensä ei tuota ongelmia kyseinen askare. Tykkään leipoa niin voileipäkakut, kuin juustokakutkin.
Hiukan myös mietityttää allergiset, onko heitä? No toisaalta ei ne nyt ole sen isommat "kekkerit", joten tuskin se nyt niin tärkeää on.
Tänään on reippailtu keskustassa ja vielä illasta käytiin Vernulin ja perheen Isonveljen kanssa Koivistonkylän prismalla, koivukirppiksellä ja eläinkaupassa. Koivukirppikseltä löysin Miisukalle ihanan Pekka Töpöhäntä kirjan (olen aina rakastanut ks. kirjoja) ja ikivanhan nuppipalapelin, Ihanan nostalginen. Kepulille pongasin Burberryn siistin trikoopaidan.
Tuo on kyllä mahti kirppis tuo Koivu, suosittelen lämpimästi.

Ei kommentteja: