Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

perjantai 12. lokakuuta 2012

Puppulaan ukkumaan ja hihiii

Meidän pikkuinen neitonen lähti eilen illalla mummulaan tai jos Miisukalta kysytään Puppulaan yökyläilemään. Perheen isi oli sopinut kyläilystä alkuviikosta ja päädyimme tähän yöhön, koska perheen äiti alkoi olla "hiukan" väsynyt. Nukuttuna oli noin 4-5 tuntia per yö. Pikkusukka siis edelleenkin viihdyttää meitä jatkuvalla yötouhullansa.
Tänään kauppaan lähdössä, kun olimme ja soittelimme Pikkusukkasen hakuaikaa, Miisukka vain naureskeli isilleen puhelimessa ja  mummu kertoi pitävänsä neitosen mielellään vielä toisenkin yön.
Hetken asiaa pohdittuamme, päädyimme siihen, että asia olkoon niin.
Pikkusukka saa reenata yökyläilyä mummun ja vaarin hyvässä hoivassa. Parin viikon päästä sitten pääsee uudelleen, kun äiti ja iskä ajattelivat lähteä ihan hullunkurisissa vaatteissa aikuisten oikeesti, aikuisten juhliin ;)
Mutta siitä sitten enemmän myöhemmin. Koitan muistaa myöskin kuvata jotakin.

Pikkusukka on ollut vain kertaalleen yökylässä aikaisemmin. Johtuen ehkä siitä, että kovin hankala on järjestää kaikille viidelle lapselle yhtäaikaa hoitopaikkaa ja mitään järkeä ei minun mielestäni ole ollut viedä ns. turhan takia yökyläileen vielä, kun ei oikein asiasta mitään ymmärrä.
Emme ole mitään bilehileitä ja baareja inhoamme molemmat, joten oikeastaan tällaiset "teemabileet" ovat niitä harvoja minne menemme mielellään. Samoin ehkä jotkut kivat illanistujaiset kivalla porukalla.
Minulla varmaan isoin "ongelma" on se, etten kovasti käytä alkoholia ja muut niin tekevät :)
Tai ehkä se tuntuu muita häiritsevän enemmän, se etten ota kovasti mitään ;)


Ei kommentteja: