Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

tiistai 30. lokakuuta 2012

Lunta otetaan vastaan uudessa haalarissa

Tännekkin vihdoin saatiin sitä paljon kaivattua lunta, josta kylläkin suurin osa on tämän päivän aikana kadonnut maan uumeniin lotisevana purona ja litisevinä lätäköinä.
Voi sitä riemun määrää, kun ulos menimme pikku Miisukan kanssa lunta ihmettelemään. Mitä kumman tavaraa tänne on paiskottu piha täyteen. Omituista valkoista jauhoa, kylmää ja märkää... Omituista :)
Pakkasta oli sen verran mukavasti, että uskalsin Miisukalle laittaa uuden TIcketin haalarin päälle. Hieman omaa hölmöyttäni(ja turhamaisuuttani) väri on todella arka, hento vaaleanpunainen. Mutta haalari on NIIN suloinen. Päähän laitettiin vielä hyvin lämmittävä Lindexin peruspipo. Uusi, mutta tuskin kylmimpien pakkasten kestävä, ainakaan ilman alulakkia.
Ja Reimatecin varellliset talvikengät hoitivat hommansa vallan hyvin.

Kivaa ainakin oli. Iltasella Kepuli vei vielä Pikkusukan pulkkailemaan ulos ja tästäkös se riemu syntyi. Pikkusukka oli niin tohkeissaan, ettei mitään rajaa :)

Kissa Cassius on erikoistunut lintujen vaanimiseen. Nyt, kun lintulauta on jälleen asennettu takapihan kirsikkapuuhun, pääsee kissa tuijottelemaan keittiön ikkunasta kaikki linnut punatulkuista fasaaniin. Totta kyllä, kaikkia näitäkin meidän takapihalla pomppii päivän mittaan. Myös ystävämme kurre oravainen yrittää päästä lintulaudalle mahtavilla pompuillaan :)


Ei kommentteja: