Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

tiistai 16. lokakuuta 2012

väsyneen äidin ahkera apulainen

Taas mennyt tässä luvattoman kauan, kun blogia olen muistanut päivitellä. Jotenkin ihan muissa maailmoissa tämä aika juossut.
Äiteellä täällä hermot paukkuvat harva se päivä. Kiukkuinen hirmu, tunnustan. Iltaisin poden hirvittävän huonoa omaatuntoa jatkuvasta karjumisesta ja ärjymisestäni. Äh, ei vaan jotenkin hermot tahdo millään piisata.
Kauhulla odotan jo alkanutta syyslomaakin. Kuinka ikinä jaksan aamusta iltaan ittekseni kuunnella tätä laumaa?? Normaalisti sentään muutaman tunnin ovat koulussa. Muuten kaikki yleensä menee ihan hyvin, mutta nuo kaksi omilla erityispiirtellään olevaa vie "hieman" aikaa ja sitä energiaakin päivistä.
No päivä kerrallaan. Ehkäpä me askartelemme normaalia enemmän ja otamme hieman lunkimmin. Kun itsellenikin saisin iskostettua asian. Joka päivä EI OLE pakko imuroida ja siivota illalla kaikkea pois lattioilta ja silleen.. Mihinkä sitä tavoistaan pääsee...huoh


Miisukka pikkuinen on kovasti kotileikkejä touhunnut viimeaikoina. Nuket saavat kelpo kyytiä hienoilla synttärilahjaksi saaduilla vaunuilla. Ja kokki kolmonen ahkeroi meille läjäpäin juustoisia voileipiä ja uunissa paistettuja kananmunia ja ties mitä herkkuja. Kahveepannusta saa lorauksen hienoon punaiseen kuppiin, jos kaffeen nälkä yllättää. Ja kuuliaisesti pitää kuppi hörpätä, äänitehosteiden kera tyhjäksi.Ja hieman jouluompeluksiakin on aloiteltu. Pingviini paitaa tuossa aloittelin turkoosista velourista, mutta nyt juuri ei jaksaminen tahdo riittää.


Aina välillä toivoisin niin kovasti edes yhtä viikonloppua parissa vuodessa, että saisi olla ihan vaan miehen kanssa kahden, tai sitten ihan yksin. Korvat oikein huutavat hiljaisuutta ja lepoa.
Jatkuva ääni ja riitely ja meteli nostaa sellaisen paineen tunteen päähän välillä, että saa miettimään milloinka se venttiili pettää lopullisesti..

Ja Miisukka, kun ei koskaan järjestä meille mitään extraa..


Ei kommentteja: