Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

tiistai 8. tammikuuta 2013

Kusisukassa(ko)?

Pienen paussin jälkeen taas tänne ehdin poiketa hieman kirjoittelemaan ja kertoilemaan kuulumisiamme :)
Muutaman päivän mojovan migreenin jälkeen, alkaa taas pikku hiljaa "lyyti kirjoittaa", kuten tuo vanha sanonta sanoo.
Huomenna alkaa sitten meidän Miisukan päiväkotitaival. Tai huomenna ja torstaina menemme tutustumaan ja ihmettelemään tuonne päikyn ihmeelliseen maailmaan.
Miisukalle asiasta olen jutellut useampaan otteeseen ja aikas rennosti hän toistaiseksi asiaan on suhtautunut. Saa nähdä mitä tuo todellisuus sitten onkaan, kun arki alkaa ensi maanantaina.

Otsikko meillä tänään on aikas rumaa kieltä, vaan sitä tuon suloisen pikku neitosen suusta on alkanut pursuamaan. Suoltaa sen kummosta tekstiä, etten keksi mistä mokomia sanoja onkin keksinyt.
Pikkusukkanenhan on jutellut jo aikas pitkään ja ihan hyvin. Kehittyy koko ajan tuo sanavarasto ja viisi sanaisiakin lauseita tulee jo aikas kevyesti.
Eilen juuri pohdiskeli, kun kävimme alakerrassa pyykkiä viemässä, pesukonetta katsellessaan, että Kato äiti, Mun sukat siellä pyörii... No juu, tämä on niin perus arkea, etten ole edes muistanut tänne siitä mitään laittaa. Kaippa se menee niin rutiinilla noiden isompien jälkeen ;D
Mutta tuo otsikko, juu. Muunmuassa eilen, kun pyykkiä ripustimme, Miisukka tottakai auttoi ja ripusti pyykkiä myös. Jokaisen sukan kohdalla Miisuli laski, että yksi sukka, kaksi sukkaa jne..
Kunnes sitten tuli vuoroon numero kuusi. Siinä kohtaan tyttö totesi, että ollaan kusisukassa??!!??
What??? Juoksin poskiani purren olkkariin, etten repeäisi nauramaan tyttöparan vieressä.
Siitä lähtien jokainen sukka, jonka hän ripusti oli kusisukka... Ounou
Vie nyt sitten tuollainen "kaunopuheinen" likka päiväkotiin.


Ei kommentteja: