Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

tiistai 15. tammikuuta 2013

Päivähoidon aloitusta

Meillä alkoi eilen Miisukan päiväkoti arki.
Äitiä taisi enemmän jännittää ja hiukan surettaakkin viedä neitonen hoitoon. Vaan niin reippaasti pikkuneiti marssi päiväkotiin, kuin siellä olisi jo puoli vuotta hoidossa ollut. Riisui haalarin ja lähti leikkimään.
Itse jäin vielä aulaan täyttelemään papereita, hoitosopimuksia ja muuta. Sen verran sain Pikkuneitiä houkuteltua, että suukon tuli huikkaamaan ja heipat sanomaan. Sitten kiireellä takaisin leikin ihmeelliseen maailmaan.
Oli ihana olo itsellä, kun niin reippain mielin tuo pikkuneitonen sinne marssi. Luultavasti aika oli ihan oikea. Enää ei ole ihan niin takiaisena minussa kiinni ja toisaalta puolenvuoden päästä ymmärrystä on jo niin paljon enemmän ja eroaminen vaikeutuu, näin muistelen edellisilläkin meillä olleen.
Itselläni tässä on nämä pari päivää vielä "kotonaoloa", eli vapaata, ihan siksi, että pääsen hakemaan Miisukan aikaisemmin. Tulee edes hiukan pehmeämpi aloitus arkeen.

Kuvan laatu on surkea, ilman salamaa :) Mutta loppupäivä menikin sitten haliessa ja leikkiessä. Kovasti Miisukka haki äidin syliä ja seuraa. Pysyi ihan vieressä. Eli jotakin vaikutusta oli hoidossa ololla kuitenkin.
Kun häntä hakemaan menin, oli innokas pikkuneitonen vastassa, pomppien tuli syliin ja huusi: KOTIIN! :D


Ei kommentteja: