Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

lauantai 24. tammikuuta 2015

Lauantai aamuna....

Näköjään jää taas ihan vallan viikonloppu painotteiseksi nämä minun kirjoitukseni.
Tänään pikkulikka könysi puoli kuuden pintaan kainaloon nukkumaan, enkä sitten enää saanut unta.
Ollaanpa sitten molemmat pystyssä. Likka aamupalansa kanssa katsoo Junioria ja minä kökötän koneella. Tosin pesukone on laitettu jo pyörimään.
Yritän käynnistellä varovasti lauataita, kun yleensä minulle napsahtaa se migreeni joka armas lauantai, kun olisi aikaa tehdä asioita ja huilata, siivota jne... Siitä sitten meneekin koko viikonloppu pieleen tosi "kivasti", kun toipuilee.
Miisukalle sain vihdoin hommattua sen ihanaisen Molon haalarin, jota koko alkutalven olen kuolannut. Haalarista tuo ei niin ole enää välittänytkään, mutta tämän kelpuutti. Molo polaris deers.
Toppahaalari Molo Kids Polaris Deerskuva lainattu netistä.

Ensi viikon kalenteria katselin tuossa kahvia keitellessä, tuskanhiki valui vaan selkää pitkin. Niin paljon ja joka päivälle kaikkea. Oma kaulanalueen ultra on maanantaina. Koitan olla kovasti jännittämättä, jotakin näytteitäkin vissiin otetaan. Mahtaa mennä työpäivä "kivasti", kun iltaa ja sitä tutkimusta odottelen.
Seuraavana päivänä oli vissiin jommankumman isoista likoista röntgen, lisäksi mun labrat, Miisukan labrat, Joka ikiselle päivälle jotakin.
Mahtaa ensi viikonloppuna migreenit paukkua. Toivottavasti ei, kun olisi muuten ne ristiäiset :)
Ihanaa, kun on jotakin iloistakin välillä. Huomenna rakkaan kummipoikani 15-vuotissynttärit ja ensiviikonloppuna ihanan veljenpoikani ristiäiset.
Huoh... Palataan taas asiaan. Omia tuloksia odotellessa. Miisukalta nyt kilpirauhasen vajaatoiminta löytyi, mitähän vielä?
Likka keskimmäinen saa luultavasti tukiliiviä, kun on kroppa niin vinossa, ranka kiertää pahasti...
Ystävälleni tuossa sanoinkin, että minnun on tarvinnut tehdä jotakin tosi pahaa edellisessä elämässä tai sitten olla ihan kamala tässä nykyisessä, kun näin jatkuvasti tätä taakkaa kasataan lisää...
Kyllä mä jotenkuten vielä pysyn pystyssä, koossa välillä lääkkeiden avulla, mutta hei, joku roti sentään...

Ei kommentteja: