Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

tiistai 6. tammikuuta 2015

Onpas rapsakka keli

Viimeistä lomapäivää viedään tänkin talvi/joululoman osalta. Ulkona paukkuu kunnon pakkaset, miltei -20 astetta hipoo mittari ja minä mietin täällä sisällä, että mitä sitä laittaisi päällensä, että koirasen voisi viedä pissalle.
Sisälläkään ei meillä mikään päätä huimaavan lämmin ole, mutta siinä 19-20 astetta kuitenkin, eli ihan riittävästi.
Huomaa hyvin, kun on pidempään asunut omakotitalossa, jossa siis tätä lämmityslääniä on reilusti ja on tottunut tähän hiukan miedompaan lämpöön, menee sitten visiitille jonnekkin kerrostaloon... Hiki tulee kyllä kohtuu nopsaan, usein lämpötila on kuitenkin siellä 23-25 astetta... huhhuh :)
Silloin, kun itse asui kerrostalossa, oli aivan jäässä, kun meni kylään johonkin vanhempaan omakotitaloon, varsinkin talvipakkasilla.
No kaikkeen kai tottuu, niinhän sitä sanotaan.


Koitan kovasti keksiä itselleni tekemistä, pysyisi ajatukset edes jonkinmoisessa kuosissa, ei hyökyisi päälle jatkuvasti ja ihan kaikki.
Tiettyjä asioita en voi ajatella ollenkaan, enkä myöskään lukea tiettyjä uutisia. Ahdistus tulee, kuin höyryjuna päälle seurauksena. Sitten tarvitaan troppeja, joita en mielelläni ota. Koitan vältellä viimeiseen asti, koska niiden vaikutuksesta kuljen omituisena zombina pitkin huushollia, kaikki on "ihan sama", "en jaksa" tai "ei sen väliä".
Päätin, etten tänne kirjoita mitään oloistani, mutta näin näköjään taas kävi. Ei siinä muuten mitään, mutten pysty tätäkään tekstiä lukemaan itse läpi ja tarkistamaan, ahdistaa sekin liikaa.
Ensi viikon perjantaina olisi sitten neurologille aikaa, jos siihen asti pysyisi jotenkin koossa..
Nyt taidan pukea toppataminetta niskaan ja painella ulos, se on ihan hyvää terapiaa päänupille. On niin kylmä, että ajatuksetkaan siellä mihinkään kulje.

Ei kommentteja: