Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Ihan pihalla...

Todellakin meillä oltu muutama päivä.
Mies jäi lomalle muutamaksi viikoksi ja me ollaan koitettu sitten parhaamme mukaan ehtiä kaattiskuormaa, mökillä oloa, puutarhan perkaamista(joka ei kyllä ihan heti lopu) jne...
Tänään saatiin sentään raivattua yksi kuormallinen kaattiskamaa, sitä tässä talossa tuntuu olevan, vaikka millä mitalla....
Aitaa vähän leikattua, huomenna täytyy toivoa sateetonta päivää, jos sen loppuun saisi hoidettua, samoin ruohonleikkuu jäi vaiheeseen, kun pisarat alkoivat iloisesti ropista päähän.
Mattoa pesty ja pyykkiä läjäpäin. Uimassakin käytettiin lapsilaumaa vielä illalla. Puuhaa piisaa...
Jos huomenna jaksaisi jatkaa nurkkiin kerääntyneen romun hävitystä. Uffi, Pelastusarmeija ja kirppis, kaatopaikka ja keräyspisteet saavat osansa nyt meidän hamstereiden varastoista.

Ei kyllä uskoisi, että juuri tuossa kuukausi sitten veimme sen neljä kuormaa kaatikselle. Silloin jäi homma vaiheeseen ja nyt jatkuu. Alakertaa ja vaatehuonetta ois tarkoitus huomenna raivata.
Autotallia jo kertaalleen tyhjennettiin, mutta eiköhän sieltä vielä yksi kuorma tule. Toisaalta niin ihanaa, saa tilaa ja kaappeihinkin mahtuu  taas se mitä pitäisi, kaiken sen romun ja krääsän sijaan, mikä siellä on majaillut jo kymmenen vuotta...
Paljon löytyy asioita, joita ei ole tarvinnut 15-vuoteen, eikä muuten tarvii jatkossakaan. Ei kaikkea voi säästää muistoksikaan ja muistojen vuoksi, joku roti pitää kai olla siinäkin, vai?

Mutta nyt tää häipyy nukkumatin maille ja jatkaa huomenna hommia, jos pääsee sängystään ylös.
 Selkää jomottaa vietävästi, ilmeisesti aidanleikkuu oksasaksilla,  Sukan antiikkilastensängyn käsin hiominen ja iltainen juoksulenkki, kaikkine lisineen ei ollutkaan ihan niin hyvä juttu.
Ainakin käsien rakkojen määrästä päätellen...
Mukavaa alkavaa viikkoa itse kullekkin... koitan niitä kuviakin saada taas....

Ei kommentteja: