Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Polskuttelua jiihaa

Tänään ja jo eilenkin olimme uimahallissa. Kyllä kuulitte ihan oikein, keskellä kesää ja me käymme uimahallissa. Syy: Vernulin uimakoulu. Eilen kökötin täysissä tamineissa, lukuunottamatta riisuttuja kenkiä ja sukkia altaan luona odottamassa koko polskimisen ajan. Tänään sitten rohkaistuin itsekkin sinne pikkulasten altaan pohjalle istumaan. Miisukka lähti mukaan ja kivaa tuntui olevan pikkuneidillä.
Myöskin muut plikkaset siellä seurana pulikoivat ja odottelivat Vernulin uimakoulun päättymistä.
Yllättävän leppoisasti Pikkusukka asian otti, vaikka meteli oli melkoinen ja viime kesän jälkeen en ole vettä lähellekkään tahtonut likkaa saada. Järveen koitettu uimaan viedä kerran, jos toisenkin, mutta ei... Karmea korvia raastava karjuminen ja äkkiä pois.

Lopuksi saunottiin naamat punaisiksi ja mehupullon kera pukemaan. Kyllä oli pikkusukka tohkeissaan, kun isi tuli hakemaan. Pomppi paikallaan ilmaan onnesta soikeana. Tietääpä ainakin mihin voimme mennä uudelleen ja pitääkin mennä. Tosin itse siellä ei uitua tule, istuttua altaan pohjassa kyllä senkin edestä.
Ja siellä, kun ei kameraa mukana viitsi kantaa, kuvapuolesta vastaa tällä kertaa meidän perheen täystuho, pikkuriiviö, Milliys Cassius ;)

Mitä, häh, ihan kiltti kissahan minä olen :)


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno homma tuo pulikoinnin riemu! Lpset nauttii elosta täysin siemauksin.

Ja kissakin on oikein kuvauksellinen. Öitä =)!