Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Metsolaa pikku neidolle kesäksi ja isäntä ostamassa tukikangasta...

Eli Metsolasta tuossa ostelin/tilailin kesäksi muutaman ihanuuden... Laitan loppuun kuvaa ostoista, tai lainailen Metsolan sivuilta, kun eihän ne vielä ole kotiutuneet meille asti..
Tuo lakki varsinkin on varsin nostalginen. Selailin Metsolan sivuja ja katseeni osui noihin iki-ihaniin sametti lippiksiin tai koppalippiksiin. Jotenkin hämärästi muitelen pikkuveljelläni olleen tuon tyylisen/mallisen lakin pienenä. Ja isoveljeni ihanista 70-luvun lopun kuvista olen myös tuollaisen lakin pongannut. Muistaakseni erivärisenä, mutta malli siis sama. Miisukka saa kirkkaan keltaisen version. Olen koittanut parhaani mukaan opetella sietämään keltaista väriä. En ole ks. väristä pitänyt oikeastaan koskaan.
Nykyisellään menee kyllä tuollaisena "retrohtavana", kunhan ei taita tipunkeltaiseen...jaiks...

Niin ja isäntä tosiaan pojan kanssa poikkesi Tullintorilla parturissa (poika leikkautti pystyyn nypittävän tukan ja mustaksi värjättynä.. HUI!). No onneksi nuo ovat suht tummia ennestään nuo lapset yhtä lukuunottamatta, joten muutos ei ole niin paha :)
Samalla reissulla lupasi käydä ostamassa tukikangasta Eurokankaasta mun ompeluihini.
Mahtoi siellä myyjällä olla hauskaa. Parin puhelun jälkeen sain, kuin sainkin haluamaani kaksipuolista silitettävää tukikangasta ompeluihini :) Kauheeta pistää mies omana synttäripäivänään tuommoiseen paikkaan ;D

Ja ne kuvat... Lakki ja ihana haalari :