Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tänään värjätään vaatteita...

ja kuinkas muuten, kuin oranssiksi. Vähänkö mua harmitti, kun Miisukan kaappia pengoin läpi, enkä löytänyt ainuttakaan neulemekkosta, jonka oisin raaskinut tai voinut(materiaalista johtuen) värjätä.
Joudunko mä OIKEESTI kutomaan neulemekkosen... huoh... Tuo neuletakkikin vielä tuossa puikoilla, eikä loppua näy. Kyse ei ehkä ole siitä, ettenkö osaisi, en vain jaksa, viitti ja ne kaikki loput hyvät tekosyyt tähän lueteltuina.
Tuo ohjekkin on oikeesti tosi simppeli ja ihana, tuolta eräästä blogista sen pongasin.
No nyt siellä pyörii koneellinen, tai se mitä kerralla sai laitettua oranssin väri ja suolasatsin kanssa.
Jippii...
Kauhean huonosti löytyy esim. perus trikoopaitoja inhimilliseen hintaan oranssina. Yleensä ne on niitä hempeitä värejä tai sitten niissä pomppii joku muumi tms. Tykkään kyllä muumeista noissa keräämissäni mukeissa, mutta siihen se sitten mun kohdalla jääkin.
Mut on kyllästetty muumeilla jo kahden vanhimman lapseni aikana. Meille, kun ilmestyy yksikin muumipaita tms, lähtee se samantien kiertoon.
Muumipehmotkin muuttivat tuonne tyttöjen "salahuoneeseen". Eli tyttöjen puoleinen vintti on heidän lelu- ja leikkikäytössään kesäisin. Talvellä en jaksa sitä lämmittää, vaikka olisi kyllä lämpöeristetty.
Salahuone nimi tulee siitä, että sinne kuljetaan hiukan erikoista reittiä, yhden vaatehuoneen kautta ja sieltä ei leikinäänet kantaudu tänne alas ollenkaan.
Katsotaan miltä värjäyksen tulokset näyttävät illemmalla ja jos ovat ihan ok, laitan sitten kuvatuksia tännekkin :)
Mukavaa lumisateista ja auringonpaisteista keskiviikkoa. Me jatkamme juustokakkujen tekoa :)