Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Unetonta menoa ja kaverisynttäreitä

Aattelin sitten raahautua tähän koneelle, kun muu talo vielä nukkuu. Miisukka piti hyvin huolta, ettei äiti saanut tänäkään yönä nukkua liikaa. En tiedä sitten mikä tyttöä vaivaa. Tuossa muutama päivä sitten oli yhden vuorokauden kuumeessa ja sen jälkeen nukkunut entistäkin levottomammin(jos se nyt on mahdollista edes). Tänä aamuna luovutin suosiolla paikkani kuuden aikoihin, kun siitä koko aamuyön olin taistellut likan kanssa. Siellä se nyt nukkua pössöttää mun tyynyllä tyytyväisenä :)
Miisukka ja komea irvistys, kädetkin täytyi oikein jännittää, että tulee kunnon virnistys :)


Eilen oli Poksulin kaverisynttärit ja uni olisi ollut kyllä ihan mukava juttu ja tullut tarpeeseen. 11-vierasta + omat 5 lasta pitivät huolen, ettei äityli ainakaan pääse unohtamaan totuutta lasten kanssa puuhailusta.
Ei sillä tytöt olivat kaikki tuttuja ennestään ja mukavan luonnollisia. Osaa olen jo päikyssä hoitanut pikkutirriäisenä ja osaa tässä näkee vähän väliä, kun Poksulin kanssa poikkeavat meilläkin leikkimässä.
Tosi kivasti synttärit menivät, kaikesta huolimatta. Mitä nyt perheen isä kulutti suurimman osan ajasta nukkumalla makuuhuoneessa :(
Sitä värikästä pöytää, kuvasta puuttuu vielä mm. kakku ja jätskit


Tänä aamuna otin työn alle listata paperille kaikki muistettavat asiat. Tuollainen A4-arkillinen tuli kaikkea...huoh. Ei pääse omakotitalossa ainakaan hommat loppumaan. Toisaalta kyllähän tuo pihan kuokkiminen käy hermoterapiasta, jos sen saa tehdä suht rauhassa.

                                                        
Vintteihin ajattelin käydä tänään kiinni ja hakea postista Metsolasta tulleen kangastilauksen Moondriveä reilusti :)
Kävin eilen kyllä tuossa Kuopuksessakin taas. En vain koskaan saa jalkojani kulkemaan eri suuntaan ja pakkohan sinne oli poiketa. Mukaan tarttui nuo vihreät Moondrive haalarit Miisukalle. Laitan alle kuvaa, kun tytsi halusi ne päälleen heti ja oltiin lähdössä siskoa hakemaan eskarilta.
Kävin myös kirppiksellä, josta löytyi kaksi Pentikin pöytälamppua (8euroa kpl), Me&I:n mörköpaita 1,50 ja Kenzon teeppari likalle 0,50. Jotakin muutakin löytyi, mutten nyt muista mitä. Ai niin Paul Frankin huppari Kepulille 2,50.
Nyt niitä kuvia. Ensin Miisukka ja sitten kaverisynttäreitten tunnelmaa...
Mennään jo äiti...hop, hop

Tuonne päin...

tuu nyt, jo riittää kuvaaminen


synttäripöytää, tällä kertaa kaikki oli gluteenitonta

synttäripöytää vielä

Sankari itse :)

Sankarin pikkusisko, Vernuli


Ei kommentteja: