Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

torstai 12. huhtikuuta 2012

Mokomatkin lomakkeetEilen sitten viimein saimme Miisukalle sen C-lausunnon postitse.
 Aamusella aloin netissä täytellä Sitä hakemusta sairaanlapsenhoitotukea varten. Tai taitaa olla nykyisellään nimellä vammaisen lapsen hoitotuki(ilmeisesti siksi, ettei vaan kukaan osaisi sitä ihan perussairauksiin hakea).Vitsipä tämä siis edellä oleva...
 Miisallekkin lääkärit tätä suositteli haettavaksi, koska häntä kuitenkin tuon korvakierre opereissonin vuoksi joudutaan(saadaan) hoitamaan kotona. Ei kestäisi millään päikkyjen pöpöhyökkäystä. Eli saadaan ehkä ne korvaset joskus putkitettuakkin ja silleen..

Hirveen urakan jälkeen sain, kuin sainkin tuon kivan nelisivuisen KELA:n lomakkeen täytettyä, jossa kysyttiin suunnilleen kalsareiden koosta lähtien kaikki. Ihmettelen sitäkin, kun tuossa lausunnossa ja liitteeksi tulevissa lääkäreiden papereissa kyllä ilmenee jo miltei kaikki, tilinumeroa lukuunottamatta.

Mutta mitäs sitten, meidän ihana uuden uutukainen, tähän asti (nämä pari kk:tta, kun on ollut) moitteettomasti toiminut tulostin-kopiokone yhdistelmä ei toimi.
 Langaton, kun on, ei muka löydä verkkoa. Ei, vaikka salasanoja myöten kaikki manuaalisesti hain....ääh...

No ajattelinpa tallentaa hakemuksen tai edes lähettää sen miehelleni töihin, jotta voin sen siitä napata matkalla mukaan, jos hän se siellä ehtisi tulostaa. Mitäpä vielä. Lomake on suojattu. Sitä ei voi tallentaa mitenkään(on koitettu kaikki kierto- ja kepulikonstit) ei voi muuta, kuin tulostaa. Jos tallennat, ihan sama minä tiedostona yrität, lomake on ja pysyy tyhjänä, kun sen avaat.
Ei auta, vaikka tallennat tyhjän lomakkeen koneelle pdf:nä tai ihan miten vaan.. Tuotteeseen on laitettu estot ja salasana koodaukset...

Voihan venäjä sentään...
Ja jotta homma olisi täydellinen, mun toista etuhammasta alkoi eilen vihlomaan oikein urakalla, ei sillä sitten tänään enää edes purtu mitään. Mikä mun hampaitakin vaivaa? Juuri tiistaina siellä hampulekurin penkissä istuin pitkät tovit.. No tänään sitten uudelleen iltapäivällä.
En mä ois tällä viikolla mitään halunnutkaan tehdä, muuta kuin juosta hammaslääkärin ja eskarin väliä.
Nyt täytyy vaan jättää kone auki päiväksi ja koittaa illalla toivoa, että mies sen masiinan saisi toimimaan.

                                                 

Ei kommentteja: