Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kirppistelyä ja lääkäripäivää....

Tänään Sukkasen kanssa käytiin lääkärillä hakemassa se C-lausunto. Saadaan hakea vihdoin sitä sairaanlapsenhoitotukea nykyään nimellä vammaisen lapsen hoitotuki.
Neuvolalääkäri tarkisti samalla korvat ja edelleen ovat kunnossa. Jalkoja katseltiin ja todettiin, että vuoden päästä uudelleen, ovat ihan normaalit tuon ikäiselle. Miisukka siis astuu sisäänpäin kieroon toisella jalalla.
Ennen lääkäriä jäi hiukan aikaa ja käytiin kirppistä kiertelemässä, Bonus kirppiksellä, kun on ihan siinä neuvolan vieressä. Löytyi yksi paloauton punainen velourkangas, siis ihan kangaspala (n.120x80cm), retrokuosiset lakanat kokoa pikkulapsen sänky, näistä saa mekkoa ja sen sellaista kesäksi, kivaa oranssi-keltaista lapsikuosia. Lisäksi parilla eurolla Reiman lime-valkoraidallinen myssy kummipojan päähän.
Kokonaisuudessaan meni alta kymppi. Silti tuntuu hurjilta nuo kirppishinnat nykyisellään.

Olin ottamassa feikki Burberryn vaaleanpuna ruudullista Nova laukkua Kepulille, mutta palautinkin sen takaisin. Oli jotenkin liian hempeä Kepulille. Olis ollut pari euroa.

Laitan kuvia, kun ehdin, jaksan ja viitsin. Nyt syömään (kiitos ideasta ihanalle ystävälle) ihan kalapuikkosia, lohkopottuja ja kermaviilisoossia :)
Alkaa ruokaideat käymään vähiin, kun "joutuu" laittamaan niin pienelle sakille safkaa, kun isommat ovat siellä pohjoisessa....

1 kommentti:

Kukkuu kirjoitti...

Rauhallista iltaa!

Meidän Kepuli tulee kohta tanssista pälättämään...Katselin tonne takapihalle. Kauankohan menee, kun raparpetit puskee lehteä =)