Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Verannan remontista koitan ehtiä kuvia ottamaan.

Nyt siellä haisee tuo lattiamaali niin hirveälle, etten sinne ennen iltaa ilkeä mennä. Siispä lähdemme pikkuveljen perheen kanssa Ideaparkkiin poikkeamaan, kunhan saan isännän ensin kotiin soittoreeneistä.
Puolet siis verannan lattiasta nyt kertaalleen maalattu. Toisen puolen maalaan sitten illalla, kun ei tarvitse enää rampata eestaas koiran kanssa tuossa. Sivuovesta kyllä pääsee ulos, samoin alaovesta, mutta koira ei kovin riemulla noita portaita kulje.
Eli pikkuhiljaa etenee..
Eilen kävin ostamassa ihan kodin ykkösestä sinne pyöreän turkoosin maton ja raidallista kangasta verhoihin. Tuollaista patjaraita tyylistä, värit vaan sinisävyisiä, ruskealla ja beigellä terästettynä..
Lasten lakki/käsinelaatikot on nyt maalattu turkooseiksi. Vielä olisi tuo hattuhylly/naulakko yhdistelmä. Pohjamaalia siihen jo vähän virittelin.
Näillä mennään toistaiseksi. Rottinkikalusteiden valkoiseksi maalaaminen jää nyt kesään. On niin paljon helpompi ruiskuttaa maali ulkona. Ja ehkä se päälysteidenkin uudelleen ompelu. Täytyy nyt miettiä...

Ei kommentteja: