tziikatkaas tätä 70-lukua, vai mitä?

Totta tosiaan, olen unohtanut kokonaan laittaa tänne kuvatuksia löytämistäni kirjoista. Niin tai, jos tarkkoja ollaan, Metson täti ne mulle nouti kirjaston arkistoista, jostakin alakerran varaston uumenista. http://kirjasto.tampere.fi/index.php/kirjastot-ja-aukiolot/paeaekirjasto-metso/
Niin siis etukäteen tietysti netistä haeskelin, mitä kaikkea kivaa sieltä löytyykään ja tarkkaan kirjoitetun lappusen kanssa sinne sitten marssin. Kello tietysti varttia vaille sulkemisaika. No onneksi oli kiltti kirjastontäti (onkos se muuten ees yhdyssana) ja haki ne minulle sieltä varastosta.. Mutta tässä siis kuvia kirjoista. Löytyy, jos jonkinmoista haalarikaavaa yms..



Aatella, että tämäkin kirja on yhtä vanha, kuin minä...


Ai niin. Ne ihanat Metsolatkin saapui tänään, laitan kuvia, kunhan saan pikkusukan kotiin ja suostuteltua neitosen sovitukseen :) Jotakin muutakin oleellista mun piti kirjoittaa, mutta ei nyt muistu mieleeni.
Tän päivän kirppislöytöjä laitan, kun ehdin(kun saan ne pestyä ensin). Mukana muutama magea retrokangas ja isoille likoille paljon Paul Frankkia, kun halvalla sai. Nii ja paikka oli ihme kyllä Radiokirppis. Siellä yleensä hintavaa tavaraa, tänään tein siis löytöjä muutamia. Nii ja pari pakollista vanhaa Akkaritaskaria.

Kommentit

kälynen sanoi…
Ja ajatella, että 10 vuotta sitten retro oli ihan yäkkistä ja nyt aivan ihanaa ja suloista. Niin se vaan maailma ja mieli muuttuu. Never say never :P

Metsolaan kankaat saapuivat meillekin tänään jahka tuo isi hakee poikasen paketin lähipostista. Eli nyt vaan kaavoja metsästämään. Ehkä saisin perjantaina kangaskauppakaverin resoreita hakemaan...?

Yksi asia mun mielestä saisi kyllä jäädä tulematta takasin. Nimittäin ne karseat 80-luvun neonvärit, koulupipot, värikkäät verkkarit ja tuulipuvut. UGH!

On tuo teidän sukkanen vaan söpö uusissa pöksyissään kahvilayrittäjänä!!
Tanttarella sanoi…
Neon pipot on tullut jo (valitettavasti) takaisin. Just samaa ukkelille sanoin, hyi hitto ne 80-luvun neonkuosit...
Tuolla koululla vilkkuu pienissä päissä noita neonpinkkejä ja keltaisia pipoja. Meidän likoilla on hanskat neonpinkit ja oranssit..jaiks...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihanaa aurinkoa, revontulia öisin ja kevättä odotellessa...

Ideoita ompeluun...

syyslomaa