Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

torstai 24. toukokuuta 2012

Hiekka tuo ihana kamala riesamme

Puistoilua ja ulkoilua enenemässä määrin.
Sitähän se meidän kevät ja kesä näyttää olevan. Paljoa ei koneelle istahtaa ehdi.
Eilen minun ihana esikoispoika, perheen ainoa poika täytti sen 13-vuotta. Lauantaina sitten juhlitaan, silleen pienessä määrin. olen lapsille ilmoittanut, että kun tulee tuo 10-vuotta täyteen kaffeelle saa tulla, mutten mitään voileipäkakkupullakestejä enää jaksa/viitsi järjestää. Eli siis ihan perus synttärikaffeet. Osa sukulaisista onkin jo ilmoittanut, ettei pääse paikalle, joten pienemmät kekkerit on, kuin normisti.
Koitan kuvatuksiakin sitten niistä tänne jossakin vaiheessa saada. Tää mun hattarapää ei tahdo muistaa koskaan mitä kaikkea tänne olen luvannut laittaa....

Ainakin meillä on ulkoiltu ahkerasti. Miisukan kanssa ollaan puistoiltu, käyty kyläilemässä, eli siis häiriköimässä kaikkia lähialueen ihmisiä, jotka pihoissa on pongattu(varokaa vaan kaikki Järvensivulaiset), käyty kirppispöytää järkkäämässä.
Mitä tää hiekka muka haittaa? Sehän maistuuki ihan hyvälle
Puistoilu kuvia jonkin verran on otettuna. Tässä päivänä muutaman oltu tuossa lähipuistossa ja likka rakastaa riisua kaiken mikä irti lähtee, ihan tiedoksi sillekkin mummolle, joka meitä paheksuen katsoi, kun keskustasta kävelimme, likka ilman lakkia ja ulkona noin 25-lämmintä, olin kyllä lakin laittanut päähän takaisin arviolta noin 20x.
seuraavaan paikkaan MARS!
Hiekkaa, tuota ihanaa kesän tuotetta rapisee sisälle läjäpäin, kun tällaisen vaahtosammuttimen kokoisen ipanan kanssa viettää puistossa näitä kesäpäiviä. Vaikka kotoa lähtiessäsi varmistaisit, että sillä on varmasti taskuttomat ja huputtomat ja suoralahkeiset yms. aukottomat vaatteet yllään, jollakin kumman konstilla se saa varmasti varastoitua sitä ihanaa varisevaa tavaraa johonkin. Ja koskaan sitä ei huomaa, ennen kuin siellä verannalla tai eteisessä. Ei se vahingossakaan rapise siinä kotimatkalla, vaikka kuinka likkaa ja rattaita koittaisit töyssyttää. Eikä siinä, kun sitä nostat/kävelytät sisälle. Mutta auta armias, kun sinne sisälle päästään, jo ropisee!
Mullon tällanen isoveljen vanha potkuauto, aika retee, vaikka on jo 13-vuotta vanha


1 kommentti:

kälynen kirjoitti...

Heipsan ja onnea kovasti teiniyden saavuttaneelle perheelle =P!!

Sukkakin näyttää nauttivan kesästä täysin rinnoin.

Meillä on hiljenemään päin, kun tuo mieskin lähti sinne Pohjanmaalle mökkeilemään. Olivat kuulemma käyneet Tuurissakin, eikä käteen jäänyt kuin juoksutusnaru susihukkaselle. Aika tyhjää ja tympäsevää olla kolme yötä ilman unikaveria...

Meillä on viimeiset koulumetrit keskusteltu koulukiusaamisesta. Neidin luokalla on yksi tyttö, joka kiusaamisen ja haukkumisen avulla koittaa saada milloin ketäkin kaverikseen. Opettajiltakin alkaa olla vitsit vähissä.

Yritin neidille kertoa, miten aikuiset töissä tulevat yleensä toimeen työkavereiden kanssa, mutta vapaalla voivat valita haluavatko viettää aikaa joidenkin työkavereiden kanssa vai ei. Sama pätee mielestäni koulussa. Koulussa yritetään leikkiä välillä yksinäisempienkin kanssa syrjimättä tahallisesti ketään, mutta koulun jälkeen saa lapsikin valita keiden kavereiden kanssa leikkii. Hankalaa... =(