Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

lauantai 12. toukokuuta 2012

Ohrapuuroa, multaa ja muroja

Ne istutukset, kuva vähän huono ja salaatit alkavat jo kärsiä ahtaasta kasvualustastaan
Juu, eli tänään siis meillä syödään tai ainakin piti syödä aamupalaksi hyvin haudutettua ohrapuuroa. Aamulla aikaisin, kun hereillä olin ajattelin laittaa yön yli hyvin lionneet ryynit kiehumaan. Parin tunnin kuluttua herkullinen puuro jo ilmoittelikin olemassa olostansa ihanalla tuoksulla.
Lättäsin puuroa aimo kauhallisen Pikkusukan lautaselle, voisilmä, sokrua ja maitoa perään. Plikka maistoi kerran, räkäsi kaikki lattialle ja kiiiiitoooos.....
No eipä sitten tartte hetkeen tätäkään herkkua likan kitusiin koittaa tunkea. Mannapuuro ja riisipuuro ovat kokeneet saman kohtalon.
Lykkäsin sitten plikalle rinkulamuroja kipollisen eteen. Sukka halusi ne syödä keskellä keittiön lattiaa ITSE, kuinkas muuten(minä itte). Hetken perästä käännyin tuoliltani katsomaan ja neiti oli korviin asti muroissa ja maidossa. Sotkua ajattelin siivoamaan ryhtyä, kun neiti totesi, vain, että "haukku".... No kuinkan muuten, tietysti... Haukkuhan tämänkin sotkun ja pikkulikan siivoaa??!!??! Ruffe parka :)

Tänään täytyy mennä multaostoksille, komposti nimittäin vieläkin tyhjentämättä, sen verran suuri savotta on tuo jättirisukasakompostimme ja tuossa vesisateessa mielenkiinto sen tyhjentämiseen täysi nolla... Saa nuo jo aikaisemmin kuvaamani lastenkin istutukset ulos, kun saa multaa.
Pikkusukka muroineen

Sitä ohraryynipuuroa

Ei kommentteja: