Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

tiistai 15. toukokuuta 2012

Nyt mua vätystää....

Ois aika väsähtänyt olotila.
Päivä puuhailtu kaikenmoista, kaksi hoitolapsosta ollut tän päivän seurana. Toinen vain 4-päivää Miisukkaa vanhempi. Ihana pieni automies. Ei sitä enää muistakkaan, kuinka nuo pienet miehet ovat niin tohkeissaan autoista. Oma "pieni" poika on vasta 13-vuotias :O
Oli ihana katsella, kuinka autot veivät pitkäksi aikaa kaiken huomion. Kuinka pieni mies jaksoi aivan, kuin lumoutuneena ajella pikkuautolla ja katsella, kuinka ne pyörät pyörivät.
Perheen Isikin tuossa illalla pikkuautoja noukkiessaan totesi, että onpas mukava pitkästä aikaa kerätä pikkuautoja lattialta. Ei edes muistanut, koska viimeksi näin olisi ollut.
Mukavasti päivä meni kuitenkin. Toiseksi nuorimmalla oli mukavaa, kun seurana oli häntä vain muutamaa kuukautta nuorempi neitonen. Trampoliini sai varmasti enemmän pomppuja, kuin koko kesänä yhteensä, niin paljon tytöt siellä viihtyivät ja pomppivat.
Illalla oli vielä vanhempainyhdistyksen kokous ja siellä lupauduinkin jakamaan ne eskarin "reilu kaveri" kunniakirjat. Kaikkea sitä tulee luvanneeksi, varsinkin, kun tuota esiintymistä en sitten ollenkaan koskaan jännitä, mitä nyt muuten vaan. No pakkohan se on ja joku puhekkin sitten kehittää....
Vielä kauppaan, postiin ja apteekkin ja kotiin laittamaan porukalle iltapalaa.
Nyt varmaankin saisi sitten mennä kirjan kainaloon tuonne makkariin(mies jatkaa vielä töitänsä tuossa).

zzzzzzzz

Ei kommentteja: