Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Liikaa romua ja ahistusta

Tän tavaramäärän kanssa menee hermot. Lisäksi olen tässä pohtinut, että mistä kaikki saavat noita ahkeria miehiä, jotka kotonakin tykkäävät puuhailla. Enkä nyt tarkoita pelkästään näitä peruskotihommia vaan siis kaikkia "talontöitä".
Olen tässä jonkin aikaa miettinyt, että minkä ihmeen takia pitää muuttaa omakotitaloon, jos ei tykkää muuta tehdä, kuin nukkua sen kotonaoloajan? Vintin siivous etenisi, mutta peräkärry on tyhjentämättä(ollut kohta 3kk:tta), kaatopaikalle. En saa vintistä kaatopaikkakamaa siis mihinkään, joten kaikki lojuu täällä ympäri kämppää ja lattioita.
Meillä vähän sama homma, joka jutun kanssa, mihin tuota toista osapuolta tarvisi. En pysty tekemään jotakin hommaa/etenemään jossakin hommassa, koska odotan/mme, että tuo toinen saisi, jonkun asian eteenpäin viemistä estävän homman tehtyä.
Kyse ei ole siitä, ettenkö tekisi, vaan siitä, etten voi tehdä. Tuntuu ihan tyhmältä pyytää sukulaisia auttamaan, kun kotonakin on väkeä reilumman mukaan.
Sama juttu joka homman kanssa....Voihan plaaaaah...
Ja näin keväällä se ahdistaa eniten, kun pihaa pitäisi siivota ja laittaa. Polttopuita pieniä jne.. Pihan laittamisesta tykkään, samoin hoidan meillä kyllä nurtsin ajelun jms. Mutta ihan kaikkeen en minäkään pysty. Eikä kai ne kaikki hommat voi mulle kuuluakkaan, vai? 250 neliötä taloa, pihaa pirusti(onneksi ei oo ihan hirveän iso) jne... Lisäksi on vielä muksujen menot ja retket yms...
Ei vaan kerta kaikkiaan aina rahkeet riitä.
Jos tää nyt menis laittamaan niitä lihapullia ja muussia, saisi yökylävieraskin ruokaa :) Ja sitten, jos jää aikaa(ennen, kuin Sukka herää päikkäreiltä) menisi yläkertaan vinttiä penkomaan. Mies lähti, kuinkas muuten, kuin soittoreeneihin muiden ikäistensä ukkojen kanssa. Mikäpäs sen mukavampaa näin kauniina päivänä, kuin kuluttaa aurinkoinen sunnuntai soitellen. Ei ainakaan perheen kanssa tartte olla, eikä pihahommiin osallistua.

Elämä on.....valintoja...


Tää on nyt "vähän" vihainen :D

6 kommenttia:

Tanttarella kirjoitti...

No nyt on kolme vaatekaapillista tyhjennettynä kokonaan. Osa lähti suoraan roskiin, osa uffille/kierrätykseen ja osa jäi tuohon kirppislaatikkoon. Muutama pöytäliina likoille leikkimöksään. Oikein, kun suuttuu, tulee nopsaan siistiä ;)

kälynen kirjoitti...

Ei muutakun ajat sen kortin loppuun ja viet itse kuorman...mihis niitä miehiä sitten enää tarvitset =P Ei vaan... auttaisko kuunnon työlista apulaiselle ja eräpäivät töihin mitään?

Täällä juhlitaan kolmatta päivää synttäreitä. Yö meni varmaan tuhat kertaa mönkiessä, höpöttäessä ja tuttia heitellen. Alkaa olemaan aika "juhlinut" fiilis. Kohta neuvolaan niille kolmelle piikille... =(

Tsemppiä päivään...aurinko kutittelee taas nenää!

Tanttarella kirjoitti...

Nii, se vaan, etten mä sitä autoa kuiteskaan aja. Niin siinä kävi viimeksikin. Ajoin kortin, maksoin itseni kipeäksi, enkä ajanut autoa, kuin kaksi kertaa sen jälkeen.
Mites teillä ny niin synttärit on päässeet venähtämään? Onko tullut kivoja puketteja poitsulle?
Ja hus mokomat piikit...höh ei oo kivaa.

Tanttarella kirjoitti...

..nii ja tuo kuorma vaatiihan se kaksi viejääkin, siellä on (edelleen) nuo sohvat yms. Jotka tarvii kantajia pari kipaletta :/

kälynen kirjoitti...

Lähtiskö se mies tänään viemään kuormaa, jos pistät töihin jo viestiä, ettei kerkiä nostamaan kantoja kattoon kotiin tullessa...

Neuvola meni hyvin. Mä häivyin piikkien ajaksi paikalta, isi piteli marakattia. nyt mies lähtee poikkeamaan töissä ja hakee öjyjä ja suodattimia autoihin. Mä lääkitsen ipanan, laitan päikkäreille ja siivoan pappaa, vaaria, vara mummua ja Ruotsin isosetää varten enimpiä kertymiä =)

Loppuviikko menee töissä ja viikonloppu mökkeilemässä. Jipii!

kälynen kirjoitti...

Ai niin Plaston mopo oli eilisen suosikki. Siinä istuttiin reteesti jo ilman käsiäkin. Saatiin räpsittyä hienoja 1-vuotis kuvia.

Työntökärry, hiekkalelut, kuvakirja, peikkopoika, h&m:n kesävaatteet ja 1. lippis ovat olleet kaikki mieleisiä. Löysin sen "Keppos" -keinuhevosenkin nettikaupasta ja tilasin mumman puolesta pikku-ukolle =)=)

Kiitos vaan kaikille lahjojille!!