Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

torstai 3. toukokuuta 2012

Kukkia ja vaateshowta

Piisaa edelleen tuota vaaterumbaa. No, kun kerran sen aloitin, ei voi keskenkään jättää. Pakko nuo tuosta poiskin on laittaa. Kirppikselle on pöytä varattuna, mutta ensimmäinen vapaa oli vasta kahden viikon päähän. Huuto.nettiin olisi tarkoitus laittaa jotakin. Laitan sitten, vaikka tänne linkkiä, jos on innokkaita ostajia.
On vaan niin paljon sellaista mitä ei tule pidettyä. Miisukkaakin odottamassa viisi äitiyspakkauslaatikollista pelkästään kesävaatetta. Eihän se koskaan sellaista määrää ehdi pitää. Onneksi joukossa paljon sellaista, jonka saa laittaa suoraan eteenpäin. Ei tarvitse säilöä. Kuluneempaa ja ikivanhaa...
 Ja lisäksi ihan tämä perusvaate rumba. Tänään en ole pessyt, kuin kolme koneellista pyykkiä ja saman verran tuossa odottaa kuivana kaappiin pääsyä.
Kun vaan jaksaisi. Yleensä luovutan jossakin vaiheessa, kun joku on tulossa kylään tms. Ja on pakko nuo tuosta siivota pois. Tungen ne takaisin laatikoihin ja vinttiin. Plaah....
                                                                 
Kukkia kävimme tänään Bauhaussista hakemassa pihan piristykseksi. Orvokkiamppeleita, tuohon kukkapylvääseen, jonka isäni teki kolmelle amppelille, sekä tuohon verannan kulmalle ja sitten perus Belargonioita. Valkoisia ja punaisia. Toiset tulevat portin tolppiin ja toiset leikkimökin terassille amppeleihin.
Krassit pitäisi vielä istuttaa ja multaa hieman lisätä liljapenkkiin. Muutoin saa tänä kesänä jäädä tuo kukkapenkkien repaaminen vähemmälle. Komposti täytyisi tyhjentää, kun multaa kuitenkin tarvitsisi reilummin. Osa penkeistä painunut aikas pahasti ja kukkien sipulit loistavat penkeistä ja huutelevat peittelemään.
No jospa viikonloppuna ehtisi, kunhan kummipoitsun synttäreiltä kotiudumme.
Sellaista tällä erää. jos kömpisi tuon pienen tuhisevan taaperon seuraksi nukkumaan, ennen yöherätyksiä ehtisi pari tuntia nukkuakkin.


Ei kommentteja: