Ethän kopioi kuvia ilman lupaamme, toivoo Pikkusukka ja sen äiti.

tiistai 1. toukokuuta 2012

Puuhaa, jos jonkinmoista

Alottelin tuota vintin siivousta. Meinaa usko loppua jo alkuunsa, niin paljon tavaraa, kenkiä ja vaatetta sinne on jemmattuna. Kaikkea kadonnutta löytyy sieltä hautautuneena ja kaikkea on kaksin tai kolmin kappalein.
Kurakintaitakin oon ostanut Miisukalle ainakin kahdet ja vintistä samankokoisia löysin vissiinkin kolmet...
Tietysti nyt joku miettii, että eikös sieltä vintistä kantsisi ensin tarkistaa, ennen, kuin ostaa uudet. Juu kyllä, kunhan sinne pääsisi edes ovesta sisälle. Ja kyseessä siis tuollaiset koko talon mittaiset jättivintit. Vintit on rempattu ja siis ihan asuinhuoneistokunnossa, joten ei tarvitse senkään puolesta miettiä mitä sinne voi varastoida. Uskomattomia määriä ne imaisevat sisäänsä tavaraa.
Huomisen urakkaan kuuluu siis ainakin kirpputori pöydän varaamista. Jotakin voisi Huutonettiinki laittaa, mutta On siinä liikaa hommaa. Siellä, kun ei ole mitään yhtä tai viittä laatikkoa/pussia/jätesäkkiä, vaan niitä on kymmeniä ja kymmeniä.
Sinne on niin helppo viskata pois silmistä turhat ja pienet ja talvivaatteet yms..

Ollaan me muutakin puuhattu. Vapputorilla poikettiin, mutta oli tuo Tampereen keskusta niin piukassa väkeä, että käännyttiin aikas nopsaan takasin. Ulkoiltu on ja autoa perheen Isikin tuossa pihassa hiukan pesi.
Grillattu ja nautiskeltu keväisistä keleistä :)Ei kommentteja: